Motorola One krijgt nu ook een certificaat

Op 2 augustus heeft Motorola een lancering ingepland voor enkele smartphones. Op dit evenement wordt vermoedelijk ook de Motorola One gelanceerd. Al eerder kreeg de One Power een certificaat en nu heeft ook de One zijn certificaat ontvangen van de TENAA. Hiermee lijkt een introductie en lancering aanstaande te zijn.

Specificaties

Op dit moment lijken de verschillen tussen de One en de One power enkel te zitten in het ontwerp. Zo krijgt de One een glazen achterzijde. Dit duidt er op dat deze smartphone dan ook draadloos laden zal gaan ondersteunen. op de website van de TENAA kunnen wij zien dat de Motorola One de beschikking gaat krijgen over een 6.18 touchscreen met notch. Het scherm heeft een maximale resolutie van 246 x 1080 pixels. Standaard wordt de One geleverd met de Snapdragon 636 chipset. Afhankelijk van de keuze in opslag wordt deze chipset ondersteund door 3 GB, 4 GB of 6 GB werkgeheugen. Voor de opslag is er dan respectievelijk keuze uit 32 GB, 64 GB of 128 GB. Een uitbreiding van deze opslag is ook nog mogelijk dankzij een microSD-kaart.

Aan de achterzijde zien wij een dualcamera terug met resoluties van 16 megapixels en 5 megapixels. Voor de selfies is een 12 megapixels camera gekozen. Ook deze laatste camera is iets beter in vergelijking met de One Power. Met een accucapaciteit van 2820 mAh is het een doorsnee smartphone. De One power moet hierin de One weer gaan overtreffen.

Verschillen

Alhoewel de naam One doet vermoeden dat het om een eenvoudige smartphone gaat is dit absoluut niet het geval. De verschillen tussen de One en de One Power zijn wel degelijk aanwezig. Op papier is de One toch een betere smartphone, maar is vooral de accu de boosdoener waardoor mensen misschien liever voor de One Power kiezen. Het voordeel van de One is dan wel weer dat er meer keuze is in opslag en de bijbehorende upgrade in werkgeheugen.

Alle informatie over de One en de One Power zullen op 2 augustus kenbaar gemaakt worden. Motorola heeft dan een evenement gepland in Chicago en vermoedelijk worden deze twee smartphones dan gepresenteerd.

Standaard afbeelding
Paul Herps
Paul is een echte telecomfreak. Sinds de opkomst van mobiele telefonie in Nederland was hij er bij. Geen enkel nieuws ontgaat en is daarnaast ook niet te beroerd om verder onderzoek te doen.
Artikelen: 1190

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.