Motorola One Hyper komt op 3 december

De Motorola One Hyper wordt op 3 december gelanceerd.

Motorola is dit jaar nog niet klaar met lanceringen van smartphones. Op 3 december mogen wij kennis maken met de One Hyper. Het zal de eerste smartphone van Motorola worden met een pop-up camera. Dit wordt ook duidelijk gemaakt in de uitnodiging die de fabrikant vandaag online heeft geplaatst.

Specificaties One Hyper

Alhoewel de One Hyper nog niet is gelanceerd zijn er al weel veel details bekend over deze nieuwkomer. Zo wordt de smartphone geleverd met een 6.4 inch LCD-scherm met rondom tamelijk smalle bezels. Dit laatste wordt uiteraard mede mogelijk gemaakt door de pop-up camera. Aan de achterzijde lijkt de One Hyper weer gelijk te zijn met iedere andere Motorola smartphone. Zo zien wij hier de vingerafdrukscanner terug. Op deze zelfde achterzijde zien wij een dual-camera terug. Deze is voorzien van een 64 megapixels camera in combinatie met een 8 megapixels dieptesensor.

Voor de hardware heeft de fabrikant gekozen voor de Snapdragon 675 chipset. Deze chipset treffen wij ook aan in de bestaande Moto Z4 en One Zoom. Deze chipset wordt ondersteunt door 4 GB werkgeheugen en 128 GB opslag. Het is echter goed mogelijk dat er ook andere varianten op de markt komen.

Pop-up camera

De unieke feature op deze smartphone is ongetwijfeld de pop-up camera. Volgens verschillende geruchten zal de camera enkel dienen als selfiecamera. Het zijn ook deze geruchten die melden dat de selfiecamera de beschikking krijgt over een 32 megapixels lens. Of er nog speciale toevoegingen of zaken terug te vinden zijn rondom deze pop-up camera is nog onbekend. Wij verwachten dit echter niet, aangezien de focus bij deze One Hyper mogelijk enkel op deze functie heeft gelegen in combinatie met een groot scherm aan de voorzijde.

Prijs en lancering

Zoals eerder gezegd zal de One Hyper op 3 december worden gelanceerd. Wij zullen in Nederland dan nog wel even geduld moeten hebben alvorens de smartphone hier beschikbaar komt. Wij verwachten dat de nieuwe smartphone pas in januari voor het eerst beschikbaar zal komen in Nederland. Eerder modellen binnen de One-serie vielen in het Android One-programma. Recentelijke lanceringen binnen deze serie werden echter weer met het standaard Android 10 besturingssysteem geleverd. Het grote vermoeden bestaat dat ook deze One Hyper standaard met Android 10 wordt geleverd.

Over de prijs is helaas nog weinig te zeggen. Wij vermoeden zelf dat de One Hyper qua prijsstelling tussen de One Vision en One Zoom zal vallen. Bij de lancering zullen wij hier ongetwijfeld meer duidelijkheid in krijgen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Vorig bericht

De Oppo Reno2 wordt de eerste smartphone die ColorOS 7 zal ontvangen in Nederland.

Android 10 voor Oppo Reno2 begin 2020 beschikbaar

Volgend bericht

Een vertraging in een frequentie voor 5G kan volgens KPN ook voordelen hebben.

Vertraagde 5G frequenties werken volgens KPN in hun voordeel

Gerelateerde berichten

Total
14
Share