De Motorola Moto G9 is vandaag wereldkundig gemaakt.

Motorola Moto G9 Power komt met 64 MP camera

Er zijn mogelijk wat specificaties opgedoken van de nog aan te kondigen Motorola Moto G9 Power. Directe bewijzen zijn er nog niet helaas, maar de gelekte informatie komt wel vanuit een betrouwbare bron. Wij kunnen dus gerust aannemen dat deze informatie ergens op gebaseerd is.

Snapdragon 665

Inmiddels kennen wij al de G9 Play en de G9 Plus. In de nabije toekomst zal hier dan ook de Moto G9 Power aan toegevoegd worden. Volgens de nieuwste informatie wordt deze smartphone uitgeleverd met de Snapdragon 665 chipset. De Snapdragon 662 wordt gebruikt in de Moto G9 Play, dus deze telefoon zou iets sneller moeten zijn.

De chipset zal ondersteunt worden door 4GB RAM en 64GB interne opslag. Andere opties zijn mogelijk in de maak en ondersteuning van microSD-kaarten is zeer waarschijnlijk, hoewel dit niet is bevestigd.

Overige ‘vage’ details Moto G9 Power

Motorola heeft de Moto G9 Power voorzien van een 60Hz HD + scherm van onbekende grootte. Dat gaat gepaard met een enorme batterij van 6000 mAh en ondersteuning voor 20W snelladen, wat betekent dat de accuduur van de batterij geen probleem zou moeten zijn. Het is doorgaans ook de accugrootte die een belangrijke rol speelt bij de ‘Power’-modellen.

Het lijkt erop dat Motorola van plan is om de Moto G9 Power met Android 10 uit te brengen in plaats van Android 11. Een update zou uiteindelijk beschikbaar moeten zijn, maar het kan even duren voordat deze daadwerkelijk beschikbaar is. De laatste op de lijst met functies is een 64-megapixel hoofdcamera, vermoedelijk geleend van de superieure Moto G9 Plus. Er is ook een dieptesensor van 2 MP, een macrocamera van 2 MP, een led-flitser en een selfiecamera van 16 MP.

Het is onduidelijk wanneer de Moto G9 Power gelanceerd zal worden. Concrete informatie hierover ontbreekt vooralsnog nog. Wij vermoeden dat dit nog wel even kan duren. Dat het model in ontwikkeling is twijfelen voor geen moment aan.

Standaard afbeelding
Paul Herps
Paul is een echte telecomfreak. Sinds de opkomst van mobiele telefonie in Nederland was hij er bij. Geen enkel nieuws ontgaat en is daarnaast ook niet te beroerd om verder onderzoek te doen.
Artikelen: 1190

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.