Motorola Moto G8 Power Lite toont zichzelf in renders

Mogelijk werkt Motorola ook nog aan de Moto G8 Power Lite.

De serie G8-smartphones is volgens Motorola nog niet groot genoeg. Het aanbod kan altijd nog groter en breder. De fabrikant werkt momenteel mogelijk aan de Moto G8 Power Lite en de eerste renders hiervan zijn vandaag online verschenen.

Eerste beelden

De renders zijn gedeeld door een bekende bron die het al vaker bij het rechte eind heeft gehad. De Moto G8 Power Lite krijgt de beschikking over een gat in het scherm waarin de selfiecamera is weggewerkt. Aan de achterzijde vallen de drietal cameralenzen op. Op dit moment is het nog onduidelijk of het Motorola-logo op de achterzijde weer als vingerafdrukscanner zal fungeren. Het heeft hier wel alle schijn van.

De Moto G8 Power Lite is zeker niet de meest stijlvolle smartphone om te zien. In zekere zin is hij zelfs erg saai om te zien. Dit is dan ook zeker niet de kracht van de smartphone. De kracht kunnen wij echter wel weer onderhuids vinden als wij de verschillende bronnen mogen geloven.

Hardware Moto G8 Power Lite

Exacte details over het scherm en de camera’s ontbreken vooralsnog. Toch kunnen wij wel wat informatie halen uit de eerste renders. Op de renders is te zien dat de Lite een normale camera heeft, met een groothoeklens en macrocamera. De telelens, die bij de Moto G8 Power voor 2x optische zoom zorgt, ontbreekt. Op het gebied van de camera’s wordt dus al wat aan de prijs gedaan door simpelweg een lens weg te laten.

Onderhuids zullen wij ook het nodige merken. Zo wordt de Moto G8 Power Lite geleverd met de MediaTek Helio P35 chipset. Deze chipset wordt echter nog wel gewoon gevoed door dezelfde 5000 mAh accu zoals wij dit in de recent gelanceerde Moto G8 Power zien. Op het gebied van rekenkracht zal de smartphone dus wat in moeten leveren. Ondanks dit alles is de accu dermate groot dat dit zeker weer positief is voor de standbytijd.

Prijs en beschikbaarheid

Het is onbekend wanneer de Moto G8 Power Lite zijn intrede zal maken. Zijn ‘grote’ broer is sinds deze week officieel in Nederland leverbaar met een adviesprijs van € 229,-. Dit model zal in dat opzicht dus nog een stuk goedkoper worden. Als je dus op zoek bent naar een serieuze, maar betaalbare smartphone is deze Moto G8 Power Lite zeker het wachten waar. Hoe lang je moet wachten is helaas niet bekend.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Vorig bericht
Black Shark 3

Black Shark 3 en 3 Pro officieel voorgesteld

Volgend bericht
Een geheim agent in de nieuwste Bond-film zal gebruik maken van een Nokia met 5G-ondersteuning.

De eerste Nokia 5G smartphone zal in de nieuwste Bond-film te zien zijn

Gerelateerde berichten
Total
10
Share