Er is meer informatie opgedoken over de Motorola Moto G8 Plus.

Motorola Moto G8 Plus geeft zijn details prijs

Eerder dit jaar mochten wij kennis maken met de Moto G7. Inmiddels is deze smartphone volop leverbaar. De komst van de nieuwe Moto G8 Plus was dan ook niet meer voor dit jaar verwacht. Schijn bedriegt echter, want Motorola heeft het voornemen om dit nieuwe vlaggenschip deze maand nog te lanceren. Dit is geheel tegen alle verwachtingen in.

Specificaties Moto G8 Plus

Van de nieuwe aankomende Moto G8 Plus zijn ook ontzettend veel details gelekt. Zo wordt de smartphone geleverd met een 6.3-inch IPS display met een maximale resolutie van 1080 x 2280 pixels. Voor de rekenkracht kunnen wij rekenen op de Snapdragon 665. Aan de achterzijde treffen wij een drietal camera’s aan. De hoofdcamera heeft een maximale resolutie van 48 megapixels. Er is daarnaast nog een 16 megapixels breedhoeklens aanwezig en voor de diepte kun je vertrouwen op een 5 megapixels lens. De vierde en vijfde uitsparing in de achterzijde zijn respectievelijk bestemd voor de autofocus en de LED-flitser. Voor de selfies is er een 25 megapixels camera aanwezig.

Extra informatie

het bovenstaande geeft uiteraard al een prima beeld van wat wij van de nieuwe Moto G8 Plus kunnen verwachten. Het model zal echter ook beschikbaar komen met een opslag van 64 GB of 128 GB. Standaard wordt de smartphone uitgevoerd met 4 GB werkgeheugen. Daarnaast ondersteunt hij nog gewoon de alom bekende 3.5 mm jackplug. Veel smartphonefabrikanten nemen langzaam afscheid van deze aansluiting, maar Motorola houdt de aansluiting gelukkig nog in ere. De Moto G8 Plus wordt daarnaast voorzien van een 4000 mAh accu. Dat is een flinke stap voorwaarts in tegenstelling tot de 3000 mAh accu in de G7 Plus van dit jaar. Bij lancering wordt de G8 Plus nog wel geleverd met Android 9, maar een update naar Android 10 zal er zeker komen.

Lancering modellen

Zoals gezegd worden de nieuwe modellen ergens deze maand gelanceerd. Een exacte datum is helaas nog niet gegeven. Naast de Moto G8 Plus wordt ook de Moto G8 en de Moto G8 Play verwacht. Onderling zullen hier wel de nodige verschillen in te ontdekken zijn. Wanneer de smartphones dan ook in Nederland beschikbaar zullen zijn is dan nog even de vraag. De lancering staat namelijk wel gepland in Brazilië. het kan dus nog wel even duren alvorens ze de oversteek naar Europa hebben gemaakt.

Standaard afbeelding
Paul Herps
Paul is een echte telecomfreak. Sinds de opkomst van mobiele telefonie in Nederland was hij er bij. Geen enkel nieuws ontgaat en is daarnaast ook niet te beroerd om verder onderzoek te doen.
Artikelen: 1141

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.