Motorola Moto G7 en Moto G7 Power compleet uitgelekt

Ruim voor lancering van de nieuwe Motorola Moto G7 en G7 Power zijn beide modellen al compleet gelekt. Ook is het inmiddels duidelijk geworden dat de fabrikant op 7 februari beide modellen in Brazilie zal gaan lanceren. Door de nieuwe lek is echter alles wel duidelijk en is het slechts een formaliteit dat beide modellen worden gelanceerd.

Motorola Moto G7

Op de nieuwe foto’s is duidelijk te zien dat de Moto G7 geleverd zal gaan worden met een waterdruppel notch aan de bovenzijde. Deze notch is dan ook voorzien van de 8 megapixels selfiecamera. Aan de achterzijde zien wij de dualcamera en de vingerafdrukscanner terug. De dualcamera beschikt over een 12 megapixels hoofdcamera en een 5 megapixels dieptecamera. Het model komt in ieder geval beschikbaar in de kleuren rood en zwart. Of er ook nog andere kleuren ten tonele verschijnen is nog onbekend.

De Moto G7 zal geleverd worden met een 6.24 IPS LCD touchscreen met een maximale resolutie van 2270 x 1080 pixels. Voor de rekenkracht heeft de smartphone de beschikking over de Snapdragon 632 chipset met 4 GB werkgeheugen. De Moto G7 zal standaard uitgerust worden met een 3000 mAh accu.

Motorola Moto G7 Power

De Moto G7 Power is de tweede smartphone in de reeks die flink is uitgelekt. Dit model is zelfs al geprijsd en zal om de nabij € 325,- gaan kosten. Tussen de reguliere Moto G7 en de Moto G7 Power zijn er degelijk verschillen op te merken.

De Moto G7 Power beschikt over een bredere notch aan de bovenzijde van het scherm. Het scherm zelf is ook iets kleiner, maar met een 6.22 inch touchscreen mag je ook nog niet klagen. De resolutie is wel fors minder en moet je het dus stellen met een maximale resolutie van 1520 x 720 pixels.

Aan de achterzijde wordt de Moto G7 Power voorzien van een enkele 12 megapixels camera. De frontcamera is wel weer de 8 megapixels camera. Ook deze smartphone wordt geleverd met de Snapdragon 632 chipset, echter is de keuze uit werkgeheugen wel wat ruimer. Zo kun je kiezen uit modellen met 2 GB, 3 GB of 4 GB werkgeheugen. Zoals de naam het al doet vermoeden wordt de Moto G7 Power wel standaard voorzien van een zwaardere accu, namelijk 5000 mAh.

Lancering

Welk nieuws wij nog kunnen verwachten rondom beide modellen zal bekend gaan worden op 7 februari. Op deze datum zullen beide modellen door Motorola gelanceerd gaan worden. Wanneer ze dan in Nederland beschikbaar komen is nog niet bekend, maar ga er van uit dat dit ruim twee maanden later zal zijn.

Standaard afbeelding
Paul Herps
Paul is een echte telecomfreak. Sinds de opkomst van mobiele telefonie in Nederland was hij er bij. Geen enkel nieuws ontgaat en is daarnaast ook niet te beroerd om verder onderzoek te doen.
Artikelen: 1190

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.