Motorola Moto G60 komt met 6000 mAh accu en 120Hz scherm

Details gelekt van de Motorola Moto G60.

Motorola werkt aan een vernieuwde Moto G-serie die uiteindelijk vrijwel elke prijs in het budget- en middensegment zal dekken. De Moto G10 en Moto G30 waren de eerste modellen, de volgende is de Moto G100 en het lijkt erop dat de Moto G60 kort daarna zou kunnen volgen. Vandaag zijn er details gelekt over dit laatstgenoemde model.

Scherm en camera’s Moto G60

Volgens bronnen zal de Moto G60 voorzien worden van een groot 6,78-inch Full-HD + (2460 x 1080p) scherm. Een soepele verversingssnelheid van 120 Hz staat ook op de kaarten, een teken dat hogere verversingsfrequenties mainstream beginnen te worden.

Aan de bovenkant van het scherm lijkt een 32-megapixel selfie-sensor te zijn geplaatst in een uitsparing. Volgens de gelekte informatie zit er ook een drievoudige camera aan de achterkant van de Moto G60.

Motorola heeft naar verluidt gekozen voor een 108-megapixel hoofdcamera geleverd door Samsung, een 16-megapixel ultragroothoekcamera en een mysterieuze 2-megapixelsensor die kan fungeren als macro- of dieptecamera.

Interessant is echter dat een variant van de Moto G60 de 108-megapixel-shooter vervangt door een 64-megapixelcamera. De 32 megapixel sensor aan de voorzijde wordt ook vervangen door een 16 megapixel alternatief.

Hardware

Wat de interne specificaties betreft, lijkt het erop dat de snelle Snapdragon 732G van Qualcomm het voortouw zal nemen. Kopers mogen geen ondersteuning voor 5G-netwerken verwachten, maar een opslagconfiguratie van 4/64 GB is gepland voor het basismodel, met een duurdere 6/128 GB om te volgen.

Ten slotte heeft Motorola zich met recente modellen  gericht op het tevredenstellen van klanten die op zoek zijn naar een briljante batterijduur en de Moto G60 zal dat niet anders zijn. Het bericht van vandaag zegt dat het een enorme 6000 mAh-batterij zal bieden.

Beschikbaarheid

XDA Developers heeft nieuwe informatie onthuld die suggereert dat de Moto G60, die in 2021 een van de best betaalbare telefoons zal zijn, in de komende maanden in Europa en Latijns-Amerika zal worden gelanceerd met Android 11 vooraf geïnstalleerd. De prijs van het model moeten wij helaas nog even in het midden laten. Voor zover wij het nu kunnen beoordelen wordt dit wederom een betaalbare smartphone.

1 reactie
Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Vorig bericht
Nieuwe swipe functies komen naar Android 12.

Nieuwe ‘swipe-functies’ in Android 12 ontdekt

Volgend bericht
OnePlus Nord N1 5G voor het eerst in beeld gebracht

Dit is de nieuwe OnePlus Nord N1 5G

Gerelateerde berichten
Total
1
Share