De Motorola Moto G10 Play kunnen wij wellicht dit jaar nog verwachten.

Motorola Moto G10 Play maakt binnenkort zijn opwachting

Wellicht eerder dan verwacht kunnen wij mogelijk de Motorola G10 Play binnenkort al verwachten. De Moto G9 Play werd deze zomer nog aangekondigd, maar de fabrikant laat er geen gras over groeien. Mogelijk dat het nieuwste model al in de steigers om aangekondigd te worden. Dit is vele malen sneller dan aanvankelijk werd gedacht.

Moto G10 Play in een notendop

Qua ontwerp heeft de smartphone een 6,5-inch plat beeldscherm in combinatie met dunne randen, een iets dikkere bovenzijde en een grote onderzijde. Dit is allemaal niet verrassend gezien de prijs de goedkope smartphone.

De notch-technologie die op de vorige generatie Moto G9 Play werd gebruikt, is vervangen door een modernere punch-hole-implementatie waarin de selfiecamera zich bevindt. Helaas zijn de specificaties hiervan nog niet bekend.

Over de camera’s gesproken, de achterkant van de Moto G10 Play bevat een cirkelvormige bult. Binnenin zit een LED-flitser en drie sensoren die vermoedelijk fungeren als hoofd-, diepte- en macrocamera’s. 

Andere opmerkelijke details zijn een aan de zijkant gemonteerde vingerafdrukscanner en een grote 4850 mAh-batterij. Er is ook een hoofdtelefoonaansluiting van 3,5 mm. 

Lancering

Zoals eerder gezegd wordt het nieuwe model al veel eerder verwacht dan aanvankelijk werd aangenomen. Volgens bronnen mogen wij er serieus rekening mee houden dat de Moto G10 Play in de aankomende weken al aangekondigd zal worden. Het is overigens de vraag of het model, met modelnummer XT-2117, daadwerkelijk onder deze naam door het leven zal gaan. Het zal ons eigenlijk niet verbazen als de smartphone een ander benaming mee zal krijgen. Of de smartphone ook in Nederland beschikbaar zal komen blijft dan even de vraag. Vaak genoeg komt het voor dat Motorola een smartphone ontwikkeld voor een specifiek continent.

Standaard afbeelding
Paul Herps
Paul is een echte telecomfreak. Sinds de opkomst van mobiele telefonie in Nederland was hij er bij. Geen enkel nieuws ontgaat en is daarnaast ook niet te beroerd om verder onderzoek te doen.
Artikelen: 1192

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.