De Motorola G Play en G Power laten wat meer van zich horen.

Motorola Moto G Power en G Play (2021) uitgelekt

Er is veel verwarring over de aankomende budgettelefoons van Motorola vanwege het grote aantal apparaten en de verschillende varianten die voor bepaalde delen van de wereld zijn gemaakt. Maar dankzij nieuwe lekken hebben we nu een duidelijk idee van hoe de Motorola Moto G Play (2021) en Moto G Power (2021) eruit zullen zien en te bieden hebben.

Moto G Play (2021)

De Moto G Play (2021) is in wezen een Moto E7 Plus met enkele verschillen op het gebied van specificaties. De Moto G Play biedt namelijk een 13 megapixel hoofdcamera aan de achterkant in plaats van een 48 megapixel sensor. De 2-megapixel dieptesensor is naar verluidt ook vervangen door een 2-megapixel macrocamera en de 8-megapixel selfie-sensor is gedowngraded naar een 5-megapixel-shooter.

Motorola zou de Snapdragon 460-chipset hebben behouden op de Moto G Play, maar opnieuw heeft het enkele wijzigingen aangebracht. Deze komen in de vorm van 3 GB RAM en 32 GB opslag, in plaats van 4/64 GB op de Moto E7 Plus.

Aan de buitenkant zijn echter geen wijzigingen aangebracht. De uitgelekte render van de pers bevestigt de aanwezigheid van een 6,5-inch display met inkepingen en een vingerafdrukscanner aan de achterkant. De Moto G Play (2021) zou ook een hoofdtelefoonaansluiting van 3,5 mm en een batterij van 5000 mAh moeten hebben.

Moto G Power (2021)

Motorola werkt ook aan een Moto G Power-model van de volgende generatie, genaamd Moto G Power (2021) . Het wordt aangedreven door de Snapdragon 662 en beschikt over 3 GB RAM en 32 GB opslag, hoewel een variant van 4/64 GB in de maak is. Aan de buitenkant vinden we een 6,5-inch geperforeerd scherm in combinatie met dunne randen en een dikkere rand aan de onderzijde. De Moto G Power is voorzien van een 4850 mAh accu. Dit is tamelijk weinig te noemen als je bedenkt dat juist de accu het ding is bij deze smartphone. 

Motorola heeft de Moto G Power uitgerust met een opstelling van drie camera’s. Het bestaat uit een 48 megapixel hoofdschieter, een 2 megapixel dieptesensor en een 2 megapixel macrocamera. De Moto G Power (2021) zal naar verluidt verkrijgbaar zijn in grijs, blauw en zilver. De prijsstelling valt nog te bezien.

Standaard afbeelding
Paul Herps
Paul is een echte telecomfreak. Sinds de opkomst van mobiele telefonie in Nederland was hij er bij. Geen enkel nieuws ontgaat en is daarnaast ook niet te beroerd om verder onderzoek te doen.
Artikelen: 1190

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.