De Motorola Moto E7 Plus is gepresenteerd door de fabrikant.

Motorola Moto E7 Plus officieel gelanceerd

Het einde lijkt nog niet in zicht te zijn voor de reeks nieuwe smartphones die Motorola lanceert. Ditmaal is het de beurt aan de Moto E7 Plus. Al eerder lekte er informatie naar buiten over deze nieuwe betaalbare smartphone van de fabrikant. Inmiddels is het model dus ook officieel gepresenteerd.

Mooie features

Ondanks zijn scherpe prijsstelling komt het model toch met enkele leuke specificaties. Dit zien wij onder meer terug in de accu en de camera. Zo wordt de Moto E7 Plus geleverd met een 5000 mAh accu. Dit is genoeg voor ruim twee dagen standbytijd. Snelladen is helaas niet mogelijk op dit model. Daarnaast is de smartphone voorzien van een 48 MP hoofdcamera aan de achterzijde. Dit staat dus weer garant voor prima foto’s zoals wij dit van Motorola gewend zijn. Deze camera wordt nog eens bijgestaan door een 2 MP dieptesensor.

Dit alles moet natuurlijk wel draaiende gehouden worden. Hiervoor heeft men gekozen voor de Snapdragon 460 chipset in combinatie met 4 GB RAM en 64 GB opslag. Dat zijn prima cijfers voor deze Moto E7 Plus.

Moto E7 Plus met groot scherm

De Moto E7 Plus is voorzien van een 6.5 inch HD+ LCD-scherm. Het heeft zeker niet de scherpste resolutie, maar dit hoef je eigenlijk ook niet te verwachten op een smartphone in deze prijsklasse. Het is wel fijn dat je alsnog de beschikking hebt over een groot scherm.

Aan de bovenzijde is een notch zichtbaar. Deze biedt plaats aan de 8 MP selfiecamera.

Prijs en beschikbaarheid

De Moto E7 Plus is officieel in Brazilië gelanceerd. Het lijkt er sterk op dat het model ook in Nederland beschikbaar zal komen. Je hebt dan de keuze uit de kleuren blauw of brons. De prijs in Nederland zal dan ergens tussen de € 250,= en € 300,= liggen. Wanneer het model daadwerkelijk in Nederland beschikbaar komt is nog afwachten. Hierover is nog niets bekend helaas.

Paul Herps

Paul is een echte telecomfreak. Sinds de opkomst van mobiele telefonie in Nederland was hij er bij. Geen enkel nieuws ontgaat en is daarnaast ook niet te beroerd om verder onderzoek te doen.

Voeg reactie toe

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Volg ons

Volg ons direct op Facebook of Twitter en blijf continu op de hoogte van het laatste nieuws.