De eerste details over de nieuwe Motorola Moto E7 zijn online gelekt.

Motorola Moto E7 lekt verder in detail uit

Een kleine drie maanden geleden wisten wij al eens te berichten over de komst van de Moto E7 Plus welke in september is gelanceerd. Vandaag zijn er details, inclusief renders, gelekt van de Moto E7. Wederom biedt de fabrikant een prima smartphone aan in het middensegment.

Op het oog gelijk

De uitgelekte renders van de smartphone zijn een hoffelijkheid van leaker Abhishek Yadav op Twitter , die in zijn bericht ook de specificaties voor de Moto E7 heeft beschreven. Al met al lijkt de telefoon behoorlijk op de bestaande Moto E7 Plus die in september werd uitgebracht. In de kleine notch aan de bovenzijde van het scherm van de Moto E7 is de 5 MP selfie-camera weggewerkt. Het scherm is omgeven door dunne randen en een iets grotere bezel aan de onderzijde. Het beeldscherm zelf is 6,5 inch met een HD + resolutie.

Camera’s en hardware Moto E7

Als we de Moto E7 omdraaien, zien we het dubbele camerasysteem: een 48 MP hoofdsensor en een 2 MP dieptesensor. De verwachting is dat de smartphone in de kleuren blauw of grijs zal verschijnen. De accu is naar schatting 4000 mAh, wat voldoende zou moeten zijn om het apparaat minimaal een dag of twee bij matig gebruik van stroom te voorzien. Helaas geeft Yadav geen informatie over de processor van de Moto E7, en zegt hij daarnaast nog niets over opslagmogelijkheden of RAM. Bovendien wordt het apparaat standaard geleverd met Android 10 in plaats van Android 11. Een upgrade naar de laatste versie van Android is natuurlijk wel iets wat je mag verwachten.

Lancering

Het is nog onduidelijk wanneer de Moto E7 daadwerkelijk gelanceerd zal worden. Volgens bronnen mogen wij er wel van uit gaan dat het model dit jaar nog ten tonele zal verschijnen. Met deze informatie verwachten wij dan ook dat de Moto E7 ergens in december zijn debuut zal maken.

Standaard afbeelding
Paul Herps
Paul is een echte telecomfreak. Sinds de opkomst van mobiele telefonie in Nederland was hij er bij. Geen enkel nieuws ontgaat en is daarnaast ook niet te beroerd om verder onderzoek te doen.
Artikelen: 1190

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.