Motorola E6 Plus lekt uit in beeld

Motorola E6 Plus lekt uit in beeld

Recentelijk heeft Motorola de E6 gelanceerd, maar het is nu duidelijk dat de fabrikant ook werkt aan de E6 Plus. Tot op heden blijft het aan de kant van Motorola erg stil rondom de mogelijke komst van de E6 Plus, maar de foto’s geven toch duidelijk aan dat de fabrikant wel serieuze plannen heeft. De E6 Plus lijkt in alle opzichten in ieder geval wel een stuk beter te zijn.

Ontwerp

De E6 Plus valt allereerst al op vanwege het ontwerp. De recent gelanceerde E6 heeft een oud ontwerp met dikke bezels. De nieuwe smartphone krijgt weer een volwassen look mee met dunnere bezels en een kleine notch aan de bovenzijde. Daarnaast lijkt het er sterk op dat de E6 Plus een groter scherm mee zal gaan krijgen. Dit verklaart mogelijk dan ook grotendeels de naamgeving. De achterzijde van de smartphone is glanzend en hier zien wij een tweetal camera’s terug.

Specificaties

Op dit moment ontbreekt nog iedere informatie over de E6 Plus. Het komt niet vaak voor dat een smartphone eerst op beeld wordt vastgelegd en dat hierna pas specificaties opduiken. Het is vaak juist andersom of is er informatie over de komst van de smartphone. De Motorola is in dat opzicht nog compleet in een mysterie gehuld.

Op basis van de foto’s kunnen wij wel een voorzichtige inschatting gaan maken wat het ons zal gaan bieden. Hij zal in ieder geval op alle vlakken beter gaan scoren ten opzichte van de bestaande E6. Dit model beschikt over een Qualcomm Snapdragon 435 processor, 2 GB werkgeheugen, 16 GB opslag en een 5.5-inch display met een maximale resolutie van 720 x 1440. Deze punten zullen naar alle waarschijnlijkheid in de nieuwe smartphone overtroffen gaan worden al is dat ook niet heel moeilijk.

Prijs

Aangezien de E6 Plus nog een behoorlijk mysterieuze smartphone is zal het ook nog moeilijk worden om een prijs aan het model te koppelen. De adviesprijs voor de E6 in Nederland is ook nog niet bekend, maar deze wordt op ongeveer € 170,- verwacht. De nieuwkomer zal dan altijd duurder zijn en mogelijk dus net boven de € 200,- uit gaan komen. Wij houden de vordering rondom deze smartphone in ieder geval scherp in de gaten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Vorig bericht
Cameramodule en scherm voor de iPhone 11 in productie

Belangrijke onderdelen voor de Apple iPhone 11 in productie

Volgend bericht
Pixel smartphones krijgen al eerste een update naar Android 10

Android 10 zal op 3 september gelanceerd worden

Gerelateerde berichten
Total
1
Share