Onder de codenaam Capri ontwikkelt Motorola nu een nieuwe budgetsmartphone.

Motorola Capri nieuwe betaalbare smartphone?

In het eerste kwartaal van het volgende jaar zal Motorola een paar nieuwe modellen op de markt brengen. Van deze modellen is al het nodige duidelijk, maar de Motorola Capri is nieuw. Onder deze codenaam ontwikkeld de fabrikant momenteel een nieuwe en betaalbare smartphone.

Motorola Capri

Het eerste aanvullende model dat in de maak is , zoals ontdekt door TechnikNews , heeft de codenaam ‘Capri’ en gebruikt het modelnummer XT-2127. Qua specificaties bevat het hoogstwaarschijnlijk de Snapdragon 460 op instapniveau van Qualcomm.

De chipset is gekoppeld aan 4 GB RAM en 64 GB intern geheugen, hoewel Motorola een lange geschiedenis heeft in het aanbieden van ondersteuning voor microSD-kaarten. Of er al dan niet duurdere versies met extra opslag en RAM gepland staan, is niet bevestigd.

Aan de buitenkant kunnen gebruikers een scherm met inkepingen verwachten dat op 60 Hz werkt en een resolutie van HD + (1600 x 720p) biedt. Daarboven zit een 8 megapixel selfie-camera.

Over de camera’s gesproken, een 48-megapixel hoofdschieter staat op de kaarten voor de achterkant. Er wordt verwacht dat Motorola een 8-megapixel ultrabreedhoek camera, een 2-megapixel dieptesensor en een 2-megapixel macrocamera zal toevoegen. Het pakket wordt voltooid met Android 11 en NFC. Dual-SIM-ondersteuning is ook in de maak.

Plus-variant

Het tweede apparaat dat Motorola ontwikkelt, heet de codenaam ‘Capri Plus’ of kortweg ‘Caprip’. Het behoudt de HD + -resolutie van het scherm, maar verhoogt de verversingssnelheid tot een soepele 90Hz.

De camera ligt op schema om ook een upgrade te krijgen. Concreet zal een 64-megapixelsensor worden opgenomen naast een 13-megapixel ultrabreedhoeklens, een andere 2-megapixel dieptesensor en de 2-megapixel macrocamera die op het basismodel wordt gebruikt. De selfiecamera biedt een resolutie van 13 megapixels.
Ten slotte, hoewel de chipset van deze smartphone onbekend is, zullen er bij de lancering twee opslagopties zijn: 4/64 GB en 6/128 GB.

Standaard afbeelding
Paul Herps
Paul is een echte telecomfreak. Sinds de opkomst van mobiele telefonie in Nederland was hij er bij. Geen enkel nieuws ontgaat en is daarnaast ook niet te beroerd om verder onderzoek te doen.
Artikelen: 1190

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.