Mogelijk wordt de Nokia 9 op 21 augustus gelanceerd

Op Twitter heeft Nokia een evenement aangekondigd voor de introductie van een nieuwe smartphone. Volgens Nokia is het een smartphone waar iedereen al op zat te wachten. De mysterieuze smartphone kan heel goed de Nokia 9 zijn. Over deze smartphone is echter nog niets bekend en blijft hierin alles dus nog net zo mysterieus.

Op Twitter heeft Nokia een evenement aangekondigd voor de introductie van een nieuwe smartphone. Volgens Nokia is het een smartphone waar iedereen al op zat te wachten. De mysterieuze smartphone kan heel goed de Nokia 9 zijn. Over deze smartphone is echter nog niets bekend en blijft hierin alles dus nog net zo mysterieus.

Verwachtingen

Nokia heeft de nieuwe Nokia 9 goed onder de radar weten te houden. Over de smartphone is geen enkele lek terug te vinden. Op dit moment moeten wij het dus doen met verwachtingen. Zo wordt verwacht dat de Nokia 9 wordt uitgerust met een Snapdragon 845-chipset. Volgens geruchten wordt het nieuwe vlaggenschip ook geleverd met een OLED-scherm. Als deze geruchten kloppen zal de Nokia 9 in een prijsklasse vallen die momenteel gelijk ligt aan de bestaande Galaxy S9 en iPhone X. Onder dit scherm is het ook goed mogelijk dat de fabrikant een in-display vingerafdrukscanner inbouwt. Hiermee zal de Nokia 9 de eerste smartphone zijn met deze feature. 

Over de camera’s kunnen wij momenteel enkel maar speculeren. Een logische stap zou zijn dat de Nokia 9 wordt geleverd met een tweetal camera’s aan zowel de voorzijde als achterzijde. De fabrikant kan ons echter positief verrassen als ze op de nieuwe Nokia 9 een drietal camera’s aan de achterzijde inbouwen. 

Een zekerheid die wij wel hebben is dat de Nokia 9 geleverd gaat worden met Android. Het zou ons wel enorm verbazen als het nieuwe vlaggenschip niet geleverd gaat worden met Android 9.0 Pie. Op 21 augustus zal de fabrikant ook hier alle informatie uit de doeken doen. 

Prijs en beschikbaarheid

De Nokia 9 wordt het nieuwe vlaggenschip van de fabrikant. Gezien de eerste verwachtingen wordt ook verwacht dat het nieuwe model ook een high-end prijs zal meekrijgen. Qua prijsklasse moeten wij dan ook verwachten dat het model rond de prijs van de bestaande Galaxy S9 en iPhone X gaat zitten. Dit laatste is natuurlijk wel wanneer de Nokia 9 wordt geleverd met een OLED-scherm. 

Aangezien de Nokia 9 aankomende week wordt gelanceerd is de verwachting dat het model eind volgende maand wereldwijd beschikbaar gaat komen. Op 21 augustus zal er meer kenbaar gemaakt worden over de beschikbaarheid en diens prijs. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Vorig bericht
Op de IFA van dit jaar zal vermoedelijk de Xperia XA3 worden gelanceerd. Tot op heden is het verdacht stil rondom de nieuwe smartphone van de fabrikant. Inmiddels heeft de Xperia XA3 op de pijnbank gelegen en zijn er ook details gelekt over deze smartphone. met deze informatie wordt het steeds duidelijker welke kant Sony wil inslaan met de Xperia XA3.

Details over de Sony Xperia XA3 gelekt

Volgend bericht
Nadat verschillende fabrikanten al kenbaar hebben gemaakt welke smartphones een update naar Android 9.0 kunnen verwachten heeft Sony dit nu ook kenbaar gemaakt. De lijst met smartphones is ruim en dat is een goed teken. Ook al wat oudere modellen kunnen nog een update verwachten en hierin weet de fabrikant zich wel te onderscheiden ten opzichte van de rest.

Deze Sony smartphones krijgen een update naar Android 9.0

Gerelateerde berichten
Total
6
Share