Mogelijk komt ook de Huawei Mate 20X op de markt

Mogelijk is de Mate 20X in het wild gespot. Al eerder werd er gesproken over de komst van deze smartphone. De nieuwe beelden lijken er op te duiden dat de Mate 20X er werkelijk gaat komen. Volgens ingewijden zal dit model zich specifiek richten op de gamers.

Mogelijk is de Mate 20X in het wild gespot. Al eerder werd er gesproken over de komst van deze smartphone. De nieuwe beelden lijken er op te duiden dat de Mate 20X er werkelijk gaat komen. Volgens ingewijden zal dit model zich specifiek richten op de gamers.

Vergelijking

Veel informatie over de Mate 20X is er nog niet. Toch zijn er al wel wat bronnen die inmiddels wat informatie weten te melden. Zo wordt de Mate 20X waarschijnlijk geleverd met een veel groter 7.2 inch OLED scherm. Op de foto’s is verder duidelijk te zien dat de smartphone gelijkwaardig is aan de opkomende Mate 20 en Mate 20 Pro. Zo lijkt ook de cameraopstelling exact gelijk te zijn aan de eerder genoemde modellen.

Net als de andere modellen wordt de Mate 20X waarschijnlijk ook geleverd met de Kirin 980-chipset van Huawei zelf. Deze wordt dan ondersteund door 4 GB, 6 GB of 8 GB werkgeheugen. Aangezien de aanvulling op deze complete lijn zich gaat richten op de gamers zal de komst van 8 GB werkgeheugen het meest voor de hand liggen. Standaard zal de Mate 20X geleverd gaan worden in varianten met 128 GB, 256 GB of 512 GB opslag.

Gaming smartphone

Huawei lijkt steeds meer in te zetten op de gamingmarkt. De komst van de GPU Turbo dit jaar bevestigd deze focus al. Bij het dochterbedrijf Honor is er al een smartphone beschikbaar die zich richt op gamers. Het is dan ook niet verwonderlijk dat Huawei zich ook hier steeds meer op gaat richten en de komst van de Mate 20X verbaasd ons dan ook niets. De grote wijziging binnen de Mate 20X zal waarschijnlijk de accu zijn. Gamers wensen vaak een hogere accucapaciteit en hier ontbreekt nog alle informatie over.

Lancering

Net als de Mate 20 en Mate 20 Pro zal ook de Mate 20X waarschijnlijk zijn debuut op 16 oktober gaan maken. Officiele uitnodigingen of teasers voor deze derde smartphone ontbreken vooralsnog. Het is dus ook goed mogelijk dat de fabrikant er voor kiest om deze gamingsmartphone later te lanceren als toevoeging op het bestaande assortiment. Wij wachten 16 oktober dus geduldig af.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Vorig bericht
Vandaag zijn er specificaties opgedoken van de nieuwe flipsmartphone van Samsung. De W2019 moet de directe opvolger worden van de bestaande W2018 die afgelopen jaar is gelanceerd. Vorig jaar had Samsung al aangekondigd elk jaar met een nieuw model te komen. De nieuwe W2019 is dus aanstaande.

Specificaties van de Samsung W2019 duiken op

Volgend bericht
De nieuwe HTC Exodus wordt de eerste grote commerciële smartphone die volledig via het blockchainnetwerk zijn werk zal gaan doen. Vandaag is er een teaser online verschenen, geplaatst door HTC zelf, waarin deze datum kenbaar wordt gemaakt.

HTC Excodus blockchainsmartphone komt op 22 oktober

Gerelateerde berichten
Total
1
Share