Mogelijk goedkopere Galaxy Note onderweg

De huidige Galaxy Note kan mogelijk rekenen op een goedkopere versie

Als wij eerlijk moeten zijn is de nieuwe Galaxy Note 10 zeker niet voor iedereen weggelegd. De aanschafprijs is fors, maar hiervoor krijg je dan wel weer een hoop smartphone voor terug. Volgens bronnen werkt Samsung mogelijk aan een goedkopere Galaxy Note. Op deze manier kan er een breder publiek worden aangesproken.

Samsung SM-N770F

De nieuwe Galaxy Note draagt momenteel modelnummer SM-N770F. Dit nummer kan niet direct geplaatst worden in een andere serie behalve de Galaxy Note. De letter ‘N’ in deze serie staat namelijk voor Note. De meest recente Galaxy Note 10 draagt bijvoorbeeld het modelnummer SM-N9xx. Het nieuwe modelnummer suggereert dat er een nieuwe Galaxy Note onderweg is, maar dan wel goedkoper. Dit komt mede door het gebruik van een lager cijfer. Uiteraard blijft dat op dit moment nog even gissen, maar enige logica heeft het wel.

De komst van een goedkopere Galaxy Note wordt extra krachtig gemaakt dankzij de Galaxy Fold. Dit model draagt het nummer SM-F900F met zich mee. Van deze opvouwbare smartphone is bekend dat er volgende jaar een goedkoper model op de markt komt. Deze draagt het modelnummer SM-F700F. Zie jij de overeenkomst? Inderdaad, wederom komt hier de cijfer 7 terug in het modelnummer.

Wat weten wij over de goedkope Galaxy Note?

Tot op heden is er nog weinig bekend over deze nieuwe en goedkope Galaxy Note. Wel lijkt het er sterk op dat dit model standaard over 128 GB opslag zal beschikken. Of deze opslag dan nog verder uitbreidbaar is laten wij nog in het midden.

Er zijn ook sterke geruchten over het samenvoegen van de complete serie van de Galaxy S-serie. De nieuwe modellen kunnen wel eens door het leven gaan als Galaxy One. Met een beetje denk- en schuifwerk verwachten wij dat de Galaxy Note precies tussen de huidige Galaxy S10e en Galaxy S10 gaat zitten. Aangezien de lancering volgend jaar plaats zal vinden zal het ons niet verbazen als dit gelijktijdig zal zijn met de Galaxy S11. Over de exacte hardware is nog niet bekend, maar op deze manier ontstaat er wel een beter beeld wat wij mogelijk kunnen verwachten.

Het nieuwe opgedoken modelnummer suggereert in ieder geval een goedkopere Galaxy Note. Uiteraard zal Samsung nog steeds vasthouden aan de meest prestigieuze Galaxy Note als high-end smartphone. Of deze laatste dan werkelijk de Galaxy Note 11 zal gaan heten is nog maar de vraag aangezien Samsung aanstaande is om hun portfolio compleet op de schop te gooien.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Vorig bericht

Verbeterde vingerafdrukscanner voor de galaxy S11

In-display scanner wordt op de Galaxy S11 sterk verbeterd

Volgend bericht

OnePlus 7T is een betaalbare alleskunner

OnePlus 7T is een feit; met 90 Hz scherm

Gerelateerde berichten

Total
1
Share