Mogelijk 3 verschillende modellen Galaxy S10

Momenteel gaan er geruchten rond dat Samsung een drietal versies van de Galaxy S10 wil lanceren. Hiermee komen er direct drie nieuwe Galaxy S-modellen op de markt en dit hebben wij voor het laatste gezien bij de Galaxy S6 in 2015. Hiermee lijkt Samsung ook weer terug te grijpen naar oude tijden. Met drie verschillende modellen biedt Samsung ook een breder aanbod van hun nieuwe vlaggenschip die pas in januari beschikbaar zal gaan komen.

Verschillende in scherm en camera

Tussen de drie modellen moet er verschil gemaakt gaan worden in de schermgrootte en de camera. Het goedkoopste model krijgt een schermafmeting van 5.8 inch en een single camera. Dit model gaat onder codenaam “Beyond 0” door het leven. Het tweede model heeft dezelfde schermafmeting echter wordt deze geleverd met een dual-camera. Het absolute topmodel krijgt een schermafmeting van 6.2 inch en een triple-camera setup. Respectievelijk hebben deze de codenamen “Beyond 1” en “Beyond 2”.

Het goedkoopste model moet de directe opvolger worden van de Galaxy S9, terwijl het tweede model de opvolger moet gaan worden van de Galaxy S9+. Welke namen de fabrikant gaat gebruiken voor deze lijn van de Galaxy S10 is nog onbekend en dit moet vlak voor lancering wel duidelijk gaan worden. Ondanks de komst van het ‘goedkopere’ model van de Galaxy S10 hoef je niet te rekenen op ook lagere prijzen. Wat dat betreft rekenen wij op adviesprijzen die nagenoeg gelijk liggen met de huidige Galaxy S9.

Lancering

Of ook alle drie de modellen tegelijkop de markt komen is nog geheel onduidelijk. Er wordt ook gesproken over een vierde model met een opvouwbaar scherm. Of deze in deze serie zal vallen moet nog gaan blijken. Wellicht kiest Samsung hier toch een andere naam of serie voor. In ieder geval wordt de Galaxy S10 in januari op de markt verwacht. Vooralsnog zijn er geen signalen die doen vermoeden dat de fabrikant hier van af wil wijken.

Standaard afbeelding
Paul Herps
Paul is een echte telecomfreak. Sinds de opkomst van mobiele telefonie in Nederland was hij er bij. Geen enkel nieuws ontgaat en is daarnaast ook niet te beroerd om verder onderzoek te doen.
Artikelen: 1137

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.