De eerste details voor de Nokia 1.4 zijn gelekt.

Meer details over de Nokia 1.4 bekend

HMD Global is van plan om een ​​nieuwe ultra-betaalbare smartphone te lanceren en het ziet ernaar uit dat er een opvolger van de Nokia 1.3 komt. Het gaat Nokia 1.4 heten en krijgt basisspecificaties en een lage prijs van minder dan € 100.

Details Nokia 1.4

De onaangekondigde handset staat bekend als de Nokia 1.4 en het wordt de eerste smartphone uit de Nokia 1-serie met een vingerafdruksensor. Het is een functie die meestal is voorbehouden aan duurdere smartphones. De vraag blijft of het aan de achterkant zal zitten of aan de zijkant zal komen. Volgens een nieuw rapport zal de Nokia 1.4 naar verwachting € 100 kosten. Afgaande op de specificatielijst zal deze telefoon moeilijk over te slaan zijn door mensen die op zoek zijn naar een zeer goedkope Android-smartphone. 

Allereerst wordt Nokia 1.4 aangedreven door een 1,3 GHz quad-coreprocessor, gecombineerd met 1 GB RAM en 16 GB uitbreidbare opslag. Dat is helemaal niet indrukwekkend, maar houd er rekening mee dat we het hebben over een telefoon van € 100.

De rest van de telefoonspecificaties zijn behoorlijk behoorlijk en omvatten een groot 6,5-inch HD+ -scherm, een dubbele camera (8 MP + 2 MP), een 5-megapixel selfie-camera en een enorme batterij van 4000 mAh. Naast de vingerafdruksensor die we al noemden, zal Nokia 1.4 beschikken over een 3,5 mm audio-aansluiting en dual-sim ondersteuning.

Lancering

Nokia 1.4 zal naar verwachting worden geleverd met Android 10 (waarschijnlijk Go-versie), in plaats van Android 11. Als dat het geval is, biedt HMD misschien een software-upgrade aan een paar maanden na de marktintroductie van de telefoon. Zijn voorganger werd in maart gelanceerd, dus de Nokia 1.4 wordt ook weer in maart 2021 verwacht.

Standaard afbeelding
Paul Herps
Paul is een echte telecomfreak. Sinds de opkomst van mobiele telefonie in Nederland was hij er bij. Geen enkel nieuws ontgaat en is daarnaast ook niet te beroerd om verder onderzoek te doen.
Artikelen: 1192

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.