Meer details over de Motorola Moto E7 Plus lekken uit

De Motorola Moto E7 Plus heeft zich voor het eerst laten vastleggen op foto's.

Al eerder konden wij de eerste beelden van de Motorola Moto E7 Plus delen. Vandaag zijn er meer details bekend gemaakt over de aankomende smartphone. Het is de verwachting dat het niet al te lang meer duurt alvorens de fabrikant de smartphone daadwerkelijk op de markt brengt.

Moto E7 Plus intern

Het was al de grote vraag waar de Moto E7 Plus mee uitgerust zou worden. Wel is het duidelijk dat het een betaalbare smartphone zou moeten worden. Dit betekent dat wij dus geen high-end features hoeven te verwachten. Dit wordt direct duidelijk met de gekozen chipset. Het model wordt geleverd met de Snapdragon 460 chipset. In eerdere berichten werd er nog van uit gegaan dat de Moto E7 Plus uitgerust zou worden met een chipset uit de 600-serie. Het is duidelijk dat men toch lager inzet.

De minder krachtige chipset kan gelukkig wel weer rekenen op wat werkgeheugen. Voor deze gelegenheid heeft men gekozen voor 4 GB werkgeheugen en 64 GB opslag. Dit is, voor een smartphone in dit segment, meer dan voldoende.

We mogen veronderstellen dat de Moto E7 Plus standaard met Android 10 uitgeleverd zal worden. Motorola kennende zal een update naar Android 11 op een later moment mogelijk zijn. De fabrikant zal bij lancering hier ongetwijfeld meer informatie over prijsgeven.

Leuke features

De Moto E7 Plus lijkt nu een doorsnee smartphone te worden, maar niets is minder waar. Het model wordt bijvoorbeeld geleverd met een enorme 5000 mAh accu. Deze capaciteit staat dus garant voor flink wat uren standbytijd of om bij te kunnen babbelen. De smartphone wordt daarnaast geleverd met een 6.5 inch scherm met aan de bovenzijde een notch. In deze notch is een enkele selfiecamera verwerkt. Aan de achterzijde wil Motorola de Moto E7 Plus voorzien van een 48 MP hoofdcamera. Er is ook nog een tweede lens beschikbaar waarvan de details nog niet bekend zijn. Om het geheel af te werken is er natuurlijk een LED-flitser aanwezig alsmede een auto laserfocus.

Prijs en beschikbaarheid

Het is nog compleet onduidelijk wanneer de Moto E7 Plus zijn debuut zal maken. Volgens bronnen gaat dit echter niet al te lang meer duren. Over de prijs lijkt iedereen het wel eens te zijn. Het model moet betaalbaar blijven, dus wij verwachten een prijsstelling van ergens rond de € 200,= of zelfs minder. Het model moet immers de bestaande Moto E6 Plus vervangen en deze is al erg goed betaalbaar.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Vorig bericht
Huawei logo

Oudere Huawei smartphones verliezen mogelijk Google-apps

Volgend bericht
De Galaxy M31s komt ook naar Europa.

Budgetvriendelijke Samsung Galaxy M31s komt naar Europa

Gerelateerde berichten
Total
1
Share