Via het Chinese sociale netwerk Weibo zijn afbeeldingen online verschenen van vermoedelijk de mallen van de iPhone 11 en de iPhone 11 Max. Deze mallen worden naar fabrikanten verstuurd die onder andere hoesjes maken. Met deze mallen kunnen deze fabrikanten goede passende hoesjes ontwikkelen.

Mallen van de iPhone 11 en iPhone 11 Max verschijnen online

Via het Chinese sociale netwerk Weibo zijn afbeeldingen online verschenen van vermoedelijk de mallen van de iPhone 11 en de iPhone 11 Max. Deze mallen worden naar fabrikanten verstuurd die onder andere hoesjes maken. Met deze mallen kunnen deze fabrikanten goede passende hoesjes ontwikkelen.

Vierkante uitsparing

Het is duidelijk dat de hoesjes voor de iPhone 11 en iPhone 11 Max in ieder geval over een vierkante uitsparing zullen gaan beschikken. Aan de achterzijde is duidelijk een vierkant op te merken waarin drie camera’s zijn verwerkt. Volgens verschillende bronnen zal de hoofdcamera een resolutie krijgen van 14 megapixels. De telefotolens beschikt over een maximale resolutie van 10 megapixels.

De derde sensor is een Time-Of-Flight sensor. Deze sensor meet onder andere de afstand van een object vanaf de camera. Met deze data kan de foto razendsnel scherper gemaakt worden, maar de techniek kan ook gebruikt worden voor Face ID of voor Augumented Reality toepassingen.

Schermen

Al eerder lekte er details over de mogelijke schermafmetingen van de nieuwe iPhone 11 en iPhone 11 Max. De nieuwe modellen zullen respectievelijk over een scherm gaan beschikken van 6.1 inch en 6.5 inch. Zoals wij mogen verwachten zullen deze modellen in ieder geval over een OLED-scherm gaan beschikken. De opvolger van de iPhone Xr zal ook weer over een LCD-scherm gaan beschikken.

Een betrouwbare bron heeft recentelijk echter ook gemeld dat Apple weinig gaat doen aan de schermafmetingen voor de nieuwe iPhone 11 en iPhone 11 Max. Als dat het geval zal gaan worden zullen de modellen de beschikking krijgen over een 5.8 inch touchscreen en een 6.4 inch touchscreen. Uit de mallen is de informatie helaas niet duidelijk te krijgen.

Geen 5G

Ondanks dat Apple en Qualcomm een slepende ruzie hebben bijgelegd is het voor de smartphonemaker te laat om dit jaar nog met een 5G iPhone op de markt te komen. Dit jaar zullen de iPhone 11 en iPhone 11 Max in ieder geval nog niet de beschikking krijgen over 5G ondersteuning. Deze techniek is voorbehouden aan modellen die in 2020 het levenslicht zullen gaan zien.

Ook de komst van een opvouwbare iPhone lijkt nog ver weg te zijn, echter is het wel duidelijk dat de fabrikant hier inmiddels wel zijn hoofd over aan het buigen is. Traditiegetrouw zal de fabrikant in september de iPhone 11 en iPhone 11 Max lanceren. Wellicht zal Apple dan ook meer inzicht geven in wat de fabrikant voor de komende jaren nog in petto heeft.

Paul Herps

Paul is een echte telecomfreak. Sinds de opkomst van mobiele telefonie in Nederland was hij er bij. Geen enkel nieuws ontgaat en is daarnaast ook niet te beroerd om verder onderzoek te doen.

Voeg reactie toe

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Volg ons

Volg ons direct op Facebook of Twitter en blijf continu op de hoogte van het laatste nieuws.