LG V40 ThinQ wordt op 4 oktober gelanceerd

Vandaag heeft LG een uitnodiging de deur uit gedaan voor de lancering van de V40 ThinQ. met deze datum wordt de maand oktober wederom een interessante maand met lancering van smartphones van de V40 ThinQ, de nieuwe smartphones van Google en Huawei. Voor de maand oktober trapt LG de lancering af met de nieuwe V40 ThinQ.

Teaser

Speciaal voor deze gelegenheid heeft de fabrikant een filmpje gemaakt van 10 seconden. In deze teaser wordt onder andere de cameramogelijkheden van de V40 ThinQ benadrukt. Wanneer je goed kijkt lijkt de nieuwe high-end smartphone inderdaad over een drietal camera’s te beschikken aan de achterzijde. Hiermee worden enkele geruchten wel bevestigd, echter wordt deze setup nog niet goed bevestigd in deze teaser. Op 4 oktober zal deze setup dan nog officieel bevestigd moeten gaan worden door de fabrikant.

Eerste verwachtingen

Zoals wij het nu kunnen beoordelen lijkt de V40 ThinQ dus daadwerkelijk over een triple camera setup te gaan beschikken. Daarnaast kan er met een grote zekerheid gezegd worden dat deze smartphone geleverd gaat worden met Android 9.0 vanuit de doos. Zoals je mag verwachten van een high-end smartphone zal deze geleverd gaan worden met een Snapdragon 845 chipset die wordt ondersteunt door 6 GB werkgeheugen. Volgens bronnen wordt de V40 ThinQ geleverd met een 3300 mAh accu. In vergelijking met andere fabrikanten is dit wat aan de lage kant, echter is het besturingssysteem ook minder veeleisend. Onder aan de streep zal de smartphone dus even lang meegaan. Wanneer de V40 ThinQ werkelijk beschikbaar gaat komen in Nederland en welke adviesprijs hij gaat krijgen is nog compleet onbekend. Hier zal tijdens de lancering meer duidelijkheid in gaan komen.

De nieuwe V40 ThinQ moet de upgrade gaan worden van de V35 ThinQ die eerder dit jaar is gelanceerd. Met een pauze van ongeveer een half jaar zal LG nu ook met enige regelmaat nieuwe smartphones gaan uitbrengen. Hiermee volgt de fabrikant het voorbeeld van vele andere fabrikanten.

Standaard afbeelding
Paul Herps
Paul is een echte telecomfreak. Sinds de opkomst van mobiele telefonie in Nederland was hij er bij. Geen enkel nieuws ontgaat en is daarnaast ook niet te beroerd om verder onderzoek te doen.
Artikelen: 1189

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.