LG V40 ThinQ komt met drie camera’s

Langzaam druppelen ook de eerste berichten over de nieuwe V40 ThinQ binnen. Op basis van de eerste berichten is er niet heel veel nieuws te melden over de nieuwe high-end smartphone van LG. Zo komt deze smartphone ook met een notch aan de bovenzijde van het scherm. Hiermee volgt de fabrikant het voorbeeld van veel andere fabrikanten. Wel wordt de V40 ThinQ de eerste smartphone van LG met een drietal camera’s aan de achterzijde.

Camera’s

De nieuwe V40 ThinQ wordt aan de achterzijde geleverd met een drietal camera’s aan de achterzijde. Aan de voorzijde zal de fabrikant een teetal camera’s inbouwen. Wat meer traditioneel is de opstelling van de camera’s aan de achterzijde. Deze worden horizontaal in de achterzijde verwerkt volgens de eerste foto’s. Op deze foto’s zien wij aan de rechterzijde van de drietal camera’s nog een LED-flitser zitten. Aan de onderzijde van deze opstelling is nog een vingerafdrukscanner ingebouwd. 

Verwachtingen

De foto’s tonen daarnaast nog enkele andere zaken die tot op heden nog onbekend waren. Zo heeft LG besloten dat op de V40 ThinQ de 3.5 mm jackplug behouden blijft. Dit is uiterst goed nieuws voor muziekliefhebbers. Aan de onderzijde zien wij ook de USB-C poort terug. Over de overige specificaties is nog weinig bekend. Toch is wel de verwachting dat het nieuwe vlaggenschip geleverd zal worden met de Snapdragon 845-chipset. De V40 ThinQ wordt daarnaast vermoedelijk geleverd met een OLED-scherm, al is de schermafmeting nog even de grote vraag. 

Wie goed heeft gekeken naar de datum op de afbeelding ziet 16 november staan. Het kan uiteraard toeval zijn, maar wellicht is dit ook de datum waarop de V40 ThinQ officieel gelanceerd wordt. De fabrikant laat hierover uiteraard nog niets kwijt en kunnen wij op dat vlak enkel gissen. 

LG V45 ThinQ

Er zijn ook al berichten dat LG werkt aan de opvolger van dit model. De V45 ThinQ moet qua specificaties gelijkwaardig zijn aan de nog aan te kondigen V40 ThinQ, echter wordt dit het model wat ook 5G zal ondersteunen. Vanwege deze extra antenne wordt de V45 wel iets dikker. Daarnaast wordt de introductie van deze smartphone ook pas in de eerste helft van volgend jaar verwacht. 

Standaard afbeelding
Paul Herps
Paul is een echte telecomfreak. Sinds de opkomst van mobiele telefonie in Nederland was hij er bij. Geen enkel nieuws ontgaat en is daarnaast ook niet te beroerd om verder onderzoek te doen.
Artikelen: 1137

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.