LG V35 ThinQ stilletjes geintroduceerd

Zonder veel bombarie heeft LG de V35 ThinQ gelanceerd. het is een logische keuze dat LG er voor kiest om deze V35 ThinQ stilletjes te lanceren. Het nieuwe vlaggenschip is eigenlijk niet meer dan een upgrade van bestaande smartphones van LG. Er is dan ook niet veel nieuws te melden rondom deze smartphone, behalve dat hij enkele vernieuwde elementen heeft.

Zonder veel bombarie heeft LG de V35 ThinQ gelanceerd. het is een logische keuze dat LG er voor kiest om deze V35 ThinQ stilletjes te lanceren. Het nieuwe vlaggenschip is eigenlijk niet meer dan een upgrade van bestaande smartphones van LG. Er is dan ook niet veel nieuws te melden rondom deze smartphone, behalve dat hij enkele vernieuwde elementen heeft.

Twee modellen samengevoegd

Als wij goed kijken is de V35 ThinQ niet meer dan een samensmelting van de V30 en de G7 ThinQ. Toch heeft LG nog wel de moeite genomen om enkele zaken op deze nieuwe smartphone te wijzigen. Zo beschikt het nieuwe vlaggenschip over de Snapdragon 845 chipset met 6 GB werkgeheugen. Voor de rest zien wij dat het 6 inch OLED touchscreen overgenomen is. Dit scherm was overigens al erg goed en waarom zou je iets wijzigen als het al goed is. Op het gebied van de camera zijn wel wat kleine wijzigingen te ontdekken. De camera’s komen regelrecht uit de G7 ThinQ en kunnen wij dus rekenen op dubbele 16 megapixels camera’s aan de achterzijde. De selfiecamera is wel iets beter geworden en deze heeft nu een maximale resolutie van 8 megapixels. Qua geluid zijn er ook wat wijzigingen doorgevoerd en heeft LG nu Quad DAC toegevoegd aan de V35 ThinQ inclusief DTS:X. Voor de ultieme geluidservaring levert LG nu een Bang & Olufsen headset mee. Ten opzichte van de G7 biedt de V35 ThinQ nu wel draadloos laden aan en kun je ook rekenen op een snellaadfunctie.

Verbetering

Al om al is de V35 ThinQ niet meer dan de opvolger van de bestaande V30 en een lichte verbetering van de G7 ThinQ. De inkeping in het scherm moeten wij op deze smartphone missen, maar op enkele andere zaken maakt deze smartphone dat weer ruimschoots goed. Goedkoop is de nieuwe smartphone niet. De adviesprijs ligt op dit moment op 900 dollar en hiermee is het een van de duurste smartphones momenteel. Het is dan ook de vraag of deze LG werkelijk goed gaat verkopen. In Amerika beginnen de pre-orders op 1 juni waarna de V35 ThinQ een week later officieel leverbaar is. Of deze smartphone ook in Nederland beschikbaar gaat komen is nog onbekend.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Vorig bericht
In de huidige economie is het niet eenvoudig om een nieuwe smartphone op de markt te brengen. Als fabrikant moet je juist onderscheidend zijn om op te vallen. Onderscheid maak je door vernieuwend te zijn en dit is in de huidige markt erg lastig. Voor start-ups zijn de onderdelen erg lastig te krijgen en gebogen schermen maken de nieuwe smartphones alleen maar duurder. Een andere benadering is dan ook noodzakelijk om enigszins serieus genomen te worden op de smartphonemarkt. Onze eerste indruk is dat Bloc dit goed is gelukt met hun nieuwe BllocZero18.

Absolute eenvoud met de BllocZero18

Volgend bericht
Volgens bronnen komt de Galaxy S10 met een vingerafdrukscanner achter het scherm. Hiervoor wil Samsung de nieuwe scanner van Qualcomm gebruiken die op basis van ultrasoongeluid de vingerafdruk in kaart kan brengen. Samsung zou inmiddels aan leveranciers hebben bevestigd gebruik te maken van deze nieuwe techniek in de opkomende Galaxy S10.

Samsung Galaxy S10 komt vingerafdrukscanner achter het scherm

Gerelateerde berichten
Total
1
Share