De LG Stylo 6 zal mogelijk al op korte termijn gelanceerd kunnen worden.

LG Stylo 6 laat zich in renders zien

Vorig jaar juni mochten wij kennismaken met de Stylo 5. Vandaag heeft een betrouwbare bron de renders online gezet van zijn opvolger, de Stylo 6. Het nieuwe model kent flink wat wijzigingen. Hierdoor is de vernieuwde Stylo 6 direct een stuk interessanter ten opzichter van zijn voorganger. De eerste renders tonen duidelijk aan dat LG werk heeft gemaakt van deze smartphone.

Flinke wijzigingen

Wanneer wij de voorganger vergelijken met de nieuwe Stylo 6 is er qua vormgeving weinig overgebleven. Het nieuwe model is in ieder geval een stuk volwassener geworden. Dit valt onder meer op te maken aan de notch aan de bovenzijde en de dunnere bezels rondom. Wanneer de smartphone opgedraaid worden zien wij direct een drietal camera’s terug. Op dat gebied maakt de Stylo 6 dus een flinke sprong voorwaarts. Het model heeft dus een flink aantal wijzigingen in zich waardoor het model een stuk interessanter wordt.

De renders tonen daarnaast de reguliere andere aansluitingen. Zo zien wij aan de achterzijde een vingerafdrukscanner terugkomen. Aan de onderzijde is er plaatst gemaakt voor een USB-C poort en de 3.5 mm jackplug. In dat opzicht is de Stylo 6 dan weer niet verrassend. Aan deze zelfde onderzijde is het gat terug te vinden waarin de styluspen opgeborgen kan worden.

Specificaties

De Stylo 6 is nog wel gehuld in een soort mysterie. De renders zijn wel online verschenen, maar details over het model ontbreken vooralsnog. Wel kunnen wij echter een globale inschatting maken wat de smartphone ons zal bieden. Hierbij grijpen wij ook terug naar zijn voorganger. Zo werd zijn voorganger geleverd met een 6.2 inch FHD+ scherm met een maximale resolutie van 1080 x 2160 en een 18:9 contrastratio. De Zuid-Koreanen hebben de Stylo 6 nu voorzien van een notch en dunnere bezels. Hierdoor lijkt het vrijwel zeker dat de contrastratio in ieder geval zal stijgen.

Over de interne hardware kunnen wij momenteel enkel speculeren. Als grote concurrent kunnen wij nu de Moto G Stylus noteren. Mogelijk gebruikt LG dan ook dit model als referentie om een goede concurrent op de markt te brengen. De prijs moet dan in ieder geval interessant zijn in combinatie met leuke specificaties.

Beschikbaarheid LG Stylo 6

Wanneer de smartphone gelanceerd wordt is helaas nog niet bekend gemaakt. Wanneer je echter naar de datum op de render kijkt zien wij de datum van 18 mei staan. Het kan dus zomaar zijn dat de Stylo 6 zijn debuut zal maken op deze datum. Een render zegt echter nog niet veel en dit kan zomaar een gekozen datum zijn. Wij zullen dus nog even geduld moeten hebben alvorens wij hier achter zullen komen.

Wij kunnen ons daarnaast afvragen of de Stylo 6 naar Nederland zal komen. Voor geruime tijd kiest LG er niet voor om deze serie in Nederland uit te brengen. Het heeft er dus alle schijn van dat deze smartphone in ons land verkocht zal worden.

Standaard afbeelding
Paul Herps
Paul is een echte telecomfreak. Sinds de opkomst van mobiele telefonie in Nederland was hij er bij. Geen enkel nieuws ontgaat en is daarnaast ook niet te beroerd om verder onderzoek te doen.
Artikelen: 1190

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.