In maart 2021 komt mogelijk de eerste smartphone met oprolbaar scherm.

LG smartphone met oprolbaar scherm mogelijk in maart 2021

Vorig jaar konden wij al een melding maken van een mogelijk nieuw type smartphone. De ontwikkeling rondom deze smartphone heeft gelukkig nog niet stilgestaan. Het model met een oprolbaar scherm wordt volgens bronnen mogelijk volgend jaar maart daadwerkelijk gelanceerd.

Komst lijkt definitief

LG lijkt hard te werken aan een aantal interessante nieuwe benaderingen van het ontwerpen van smartphones. De eerste smartphone van de fabrikant met een scherm dat kan worden uitgerold om groter te worden, wordt naar verluidt al in maart 2021 gelanceerd, meldt Android Central. De mysterieuze “oprolbare smartphone” werd al eens geteased aan het einde van de aankondiging van de LG Wing en maakt deel uit van LG’s Explorer-project.

Op de teaservideo zien we een hint van het ontwerp van de smartphone met oprolbaar scherm, en meer specifiek, hoe het scherm zal uitrollen om groter te worden. Op dit moment is er verder niets bekend over deze innovatieve smartphone qua specificaties of prijs.

Explorer-project

De nieuwe smartphone en de LG Wing maken deel uit van LG’s project dat intern Project B wordt genoemd, dat bekend staat als het Explorer-project. Het richt zich op het vinden van nieuwe manieren om het ontwerp van smartphones te benaderen, door innovaties te brengen in de manier waarop smartphones eruitzien, aanvoelen en worden gebruikt. In dit opzicht bracht de LG Wing iets unieks op tafel. Het valt nog te bezien hoe de nieuwe LG-smartphone met oprolbaar scherm zal worden ontvangen en of dit de verkoop voor het bedrijf kan stimuleren.

Standaard afbeelding
Paul Herps
Paul is een echte telecomfreak. Sinds de opkomst van mobiele telefonie in Nederland was hij er bij. Geen enkel nieuws ontgaat en is daarnaast ook niet te beroerd om verder onderzoek te doen.
Artikelen: 1190

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.