LG heeft de zeer betaalbare K42, K52 en de K62 gepresenteerd.

LG lanceert de K42, K52 en de K62

LG heeft vandaag een drietal nieuwe smartphones gelanceerd in de K-serie. De modellen beloven een premium afwerking met enkele leuke features. De prijs houdt de fabrikant echter laag om zo een breed publiek te kunnen bereiken. Onderling zijn er uiteraard wel de nodige verschillen op te merken.

LG K42

Alhoewel LG nog geen prijzen heeft afgegeven zal de K42 ongetwijfeld de goedkoopste versie van het trio zijn. Dit model beschikt onder meer over een 6.6-inch HD+ display, een viertal camera’s aan de achterzijde (13MP+5MP+2MP+2MP), 8 MP selfiecamera. Voor de rekenkracht kun je rekenen op een 2GHz octa-core processor, 3 GB werkgeheugen en 32 GB of 64 GB opslag.

De K42 zal beschikbaar komen in de kleuren Groen, Grijs, Rood, en Blauw. De K42 is voorzien van een 4000 mAh accu met een vingerafdrukscanner in de zijkant van de smartphone weggewerkt.

LG K52

De LG K52 is in vergelijking met de K42 een tandje beter. Het model wordt wel met hetzelfde scherm geleverd. De camerasetup aan de achterzijde is wel verbeterd. Zo wordt dit model geleverd met 48MP+5MP+2MP+2MP configuratie. Vooral de hoofdcamera maakt hier een flinke sprong in vooruit.

De rekenkracht is ook iets beter. Deze K52 wordt geleverd met een 2.3GHz octa-core processor, 4GB RAM, en 64GB opslag. Deze smartphone zal beschikbaar zijn in wit, rood of blauw.

LG K62

De K62 is het absolute topmodel van het trio. De rekenkracht is gelijkwaardig aan die van de K52. Wel wordt dit model standaard geleverd met 128 GB opslag. Aan de achterzijde vinden wij dezelfde camerasetup terug die wij ook op de K52 zien. Wel wordt de K62 met een 28 MP selfiecamera geleverd. Het model zal beschikbaar komen in de kleuren wit of blauw.

De nieuwe serie zal per oktober beschikbaar zijn in Nederland. De adviesprijzen zijn helaas nog niet kenbaar gemaakt, maar deze zullen ongetwijfeld spoedig volgen.

Standaard afbeelding
Paul Herps
Paul is een echte telecomfreak. Sinds de opkomst van mobiele telefonie in Nederland was hij er bij. Geen enkel nieuws ontgaat en is daarnaast ook niet te beroerd om verder onderzoek te doen.
Artikelen: 1189

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.