De nieuwe LG K31 belooft een betaalbare smartphone te worden gezien de specificaties.

LG K31 lekt zijn specificaties in Google Play Console

Mogelijk kunnen wij op korte termijn de LG K31 verwachten. Als wij een eerste blik werpen op de specificaties van deze smartphone beloofd het een betaalbare smartphone te worden. Dit kun je onder andere opmaken uit de gekozen chipset alsmede het werkgeheugen. Steeds meer fabrikanten brengen betaalbare smartphones op de markt om zo een breed publiek te kunnen bedienen.

Gelekte informatie K31

Steeds vaker zien wij de eerste specificaties van een smartphone terug in de Google Play Console. Het is inmiddels een mooie bron geworden van betrouwbare informatie over een aankomende smartphone. Doorgaans gaat het hierbij overigens niet zozeer om high-end smartphones. Dat is deze K31 ook zeker niet. Uit de informatie en de bijgevoegde afbeelding kun je dit prima opmaken.

De nieuwe K31 wordt geleverd met de MediaTek Helio P22 processor in combinatie met 2 GB werkgeheugen. Het scherm betreft een HD+ resolutie met een maximale resolutie van 1520 x 720 pixels. Volgens de geleverde informatie wordt de K31 standaard geleverd met Android 10.

Overige informatie over de smartphone ontbreekt vooralsnog. Wel kun je uit de afbeelding opmerken dat er een notch aan de bovenzijde van het scherm zit. Dit biedt ruimte aan de selfiecamera. Informatie over deze camera of uberhaupt over de camera’s op de achterzijde is dus helaas nog onbekend.

Betaalbaar

Met de bovenstaande informatie kunnen wij wel met behoorlijk zekerheid zeggen dat de nieuwe K31 een betaalbare smartphone moet worden. Er is een gedegen kans dat de smartphone ook in Nederland beschikbaar zal komen. Al vaker hebben modellen in deze serie de Nederlandse schappen weten te bereiken. De aankomende K31 zal zich dan gaan bewegen in het middensegment gaan bewegen. Als de prijsstelling juist is kan deze smartphone prima meedoen in het huidige aanbod van andere fabrikanten. Helaas heeft de fabrikant in het verleden wel bewezen dat ze qua prijsstelling soms net wat anders denken.

Er wordt helaas ook nog niet gesproken over een mogelijke prijs of lanceringsdatum. Dat de K31 nu in de Google Play Console wordt vermeld doet ons wel vermoeden dat een lancering aanstaande is. Wij houden dit dus scherp in de gaten.

Standaard afbeelding
Paul Herps
Paul is een echte telecomfreak. Sinds de opkomst van mobiele telefonie in Nederland was hij er bij. Geen enkel nieuws ontgaat en is daarnaast ook niet te beroerd om verder onderzoek te doen.
Artikelen: 1189

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.