LG G6 ThinQ opgedoken

Met de merknaam ThinQ wil LG hun nieuwe slimme smartphones gaan aanduiden. Onder deze merknaam is al recentelijk de G7 gelanceerd en kan de bestaande V30 nog een update verwachten naar deze merknaam. Op de Canadese website van LG is nu ook de G6 omgedoopt tot de G6 ThinQ. Hiermee lijkt LG de eerste stappen te zetten naar een omzetting van hun bestaande smartphones.

Met de merknaam ThinQ wil LG hun nieuwe slimme smartphones gaan aanduiden. Onder deze merknaam is al recentelijk de G7 gelanceerd en kan de bestaande V30 nog een update verwachten naar deze merknaam. Op de Canadese website van LG is nu ook de G6 omgedoopt tot de G6 ThinQ. Hiermee lijkt LG de eerste stappen te zetten naar een omzetting van hun bestaande smartphones.

ThinQ

Met de merknaam ThinQ wil LG enkele specifieke kenmerken van hun smartphones aanduiden. Zo beschikken deze smartphones over AI focus en de nieuwe geavanceerde Google Assistant commando’s. Op dit moment zijn enkel de huidige high-end smartphones omgevormd naar de zogenoemde ThinQ merknaam van LG. Ook de G6 lijkt nu deze merknaam toegevoegd te krijgen als wij de Canadese website van LG kunnen geloven. Op het gebied van hardware of uiterlijk wijzigt er niets. De wijziging zal zich enkel richten op de software. Wie tegen die tijd een G6 ThinQ aanschaft kan dan een smartphone verwachten met standaard de nieuwste software met de nieuwste mogelijkheden. Of bestaande modellen een upgrade in de software kunnen verwachten is onbekend, maar zeker niet ondenkbaar.

Software

De bestaande G6 zal naar alle waarschijnlijkheid ook een softwareupgrade krijgen. Hierbij wordt de nieuwste versie van Android beschikbaar gesteld voor gebruikers. Hiermee komen dan enkele nieuwe features beschikbaar voor de G6. De upgrade wordt door LG beschikbaar gesteld en gefaseerd uitgerold. Wanneer de upgrade in Nederland beschikbaar is blijft nog onbekend, maar vermoedelijk kunnen wij september / oktober hanteren voor deze upgrade. Een dergelijke upgrade vraagt veel data en het is dan ook verstandig om deze via WiFi te laten verlopen. Na de upgrade heb jij ook de beschikking over een G6 ThinQ alhoewel de naamgeving niet officieel op de smartphone vermeld staat zoals dit wel het geval is bij de G7 en de V30.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Vorig bericht
Van de nieuwe X6 waren al veel specificaties gelekt en ook waren er al teasers opgedoken. Er was dus al het nodige bekend over deze smartphone. Opmerkelijk genoeg was het nog niet bekend dat de Nokia X6 voor ruim 95% uit glas bestaat. De zijkanten van de X6 zijn uit aluminium opgetrokken. De smartphone wordt geleverd met een 1.8 Ghz octa-core processor en 4 GB werkgeheugen. Er zal echter ook een versie beschikbaar komen met 6 GB werkgeheugen en ook meer opslagcapaciteit. De Nokia X6 beschikt over een 5.8 inch touchscreen met een maximale resolutie van 2280 x 1080 pixels. Deze wordt beschermt door Gorilla Glass 3. Aan de achterzijde treffen wij een 16 megapixels camera aan die wordt ondersteunt door een 5 megapixels camera. Aan de voorzijde is ook weer een 16 megapixels camera weggewerkt.

Nokia X6 officieel gelanceerd

Volgend bericht
Na lang wachten is eindelijk de OnePlus 6 gelanceerd. Het goede nieuws van deze lancering is dat deze smartphone ook leverbaar gaat worden in Nederland. Belsimpel heeft een exclusieve deal afgesloten met de fabrikant voor de verkoop van deze high-end smartphone in Nederland. De OnePlus 6 zal in enkele varianten leverbaar worden. Gezien de adviesprijs is het een interessante smartphone met hoogwaardige specificaties. De eerste smartphones zullen per 22 mei leverbaar gaan worden.

OnePlus 6 officieel gelanceerd

Gerelateerde berichten
Total
1
Share