Lenovo komt mogelijk binnenkort met details over hun opvouwbare smartphone

De strijd rondom de eerste opvouwbare smartphone is in volle gang. Een grote afwezige in deze strijd is vooralsnog Lenovo, het moederbedrijf van Motorola. Mogelijk komt er binnenkort een einde aan deze stilte. Op het Chinese sociale netwerk Weibo heeft de fabrikant te kennen gegeven binnenkort met meer informatie te komen.

De strijd rondom de eerste opvouwbare smartphone is in volle gang. Een grote afwezige in deze strijd is vooralsnog Lenovo, het moederbedrijf van Motorola. Mogelijk komt er binnenkort een einde aan deze stilte. Op het Chinese sociale netwerk Weibo heeft de fabrikant te kennen gegeven binnenkort met meer informatie te komen.

Ontwikkeling

Het eerste concept van Lenovo met een opvouwbare smartphone dateert weer uit 2016. Hierna volgde er nog kleine wijzigingen aan het concept, maar hierna werd het erg stil rondom het concept. Met de laatste uitspraak van de fabrikant lijkt het er in ieder geval op dat ze niet stil hebben gezeten. Net als concurrent Samsung heeft Lenovo flink wat tijd nodig gehad om een opvouwbare smartphone te ontwikkelen. Vandaag riep Lenovo dan ook gebruikers op om hun website in de gaten te houden rondom dit concept. Het is dus goed mogelijk dat na jaren ontwikkeling er eindelijk weer wat nieuws te melden is.

Motorola

Lenovo is het moederbedrijf van Motorola. Naast het voeren van dit merk maakt de fabrikant ook zijn eigen smartphones. Vermoedelijk gaat de aankondiging dan ook over een opvouwbare smartphone uit eigen stallen. Al eerder werd ook bekend dat Motorola bezig is met de ontwikkeling van de volgende generatie RAZR smartphones. Uiteraard is het goed mogelijk dat Motorola de techniek van Lenovo gebruikt om een gerezen smartphone weer nieuw leven in te blazen. Wij achten de kans zeer klein dat Lenovo uiteindelijk meer details zal prijsgeven over de nieuwe RAZR smartphone.

Oktober

De maand oktober wordt weer een drukke maand. Naast dat er enkele nieuwe smartphones het daglicht zullen zien zal nu ook Lenovo met nieuwe informatie naar buiten komen. Vooralsnog verwachten wij dat het merk enkel wat details prijs zal geven rondom het project. Een werkelijke lancering zal er voorlopig nog niet in zitten. Dit laatste baseren wij voornamelijk op het feit dat er nog geen lek is terug te vinden over deze opvouwbare smartphone. In deze tijdspanne is het dan ook goed mogelijk dat Lenovo in januari zijn eerste opvouwbare smartphone werkelijk zal lanceren. Hiermee komt Lenovo direct in het vaarwater van Samsung die ook in die maand zijn eerste opvouwbare smartphone wil lanceren.

Wij zijn dan ook zeer benieuwd welke fabrikant de eerste opvouwbare smartphone op de markt weet te zetten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Vorig bericht
De geruchtenstroom rondom de nieuwe Mate 20 en Mate 20 Pro is in volle gang. Veel van de geruchten zijn echter een bevestiging van een eerder gerucht. Een betrouwbare bron weet nu te melden dat de nieuwe Mate 20 waarschijnlijk niet in Nederland beschikbaar zal komen. Huawei heeft hier ook zijn motivaties voor.

Huawei Mate 20 komt vermoedelijk niet in Nederland beschikbaar

Volgend bericht
Vandaag heeft LG aangekondigd de V40 ThinQ te gaan lanceren. De aankondiging van deze lancering is op zich al opmerkelijk te noemen. Ook zien wij nog weinig details terug over de V40 ThinQ. Wel worden enkele zaken nu officieel bevestigd door de fabrikant zelf. Zo wordt de nieuwe smartphone zeker geleverd met een drietal camera's aan de achterzijde en twee aan de voorzijde. Hiermee wordt de V40 ThinQ de eerste smartphone van LG die met vijf camera's wordt uitgerust.

LG maakt eerste details bekend van de V40 ThinQ

Gerelateerde berichten
Total
5
Share