Sony Xperia 1 III lancering.

Lancering Sony Xperia 1 III 5G mogelijk op 14 april

Sony heeft in het verleden zijn nieuwste Xperia-smartphones eind februari aangekondigd op MWC Barcelona. Maar de aanhoudende pandemie heeft een einde gemaakt aan die praktijk en dit jaar doet Sony het alleen met een speciaal evenement. De fabrikant heeft kenbaar gemaakt dat ze op 14 april een nieuw product zullen lanceren. Het heeft er alle schijn van dat het hier om de Xperia III 5G zal gaan.

Waarschijnlijk de Xperia 1 III 5G

Sony heeft niet bevestigd welke apparaten zullen worden geïntroduceerd, maar het zal waarschijnlijk de high-end Xperia 1 III  5G aankondigen, een van de beste Android-telefoons van 2021 . Het vlaggenschip van de volgende generatie zal de Xperia 1 II opvolgen en heeft een periscoopcamera en een 6,5-inch 120Hz-scherm. Andere specificaties van de Xperia 1 III zouden de Snapdragon 888-chip en minimaal 256 GB intern geheugen moeten bevatten. De telefoon heeft ook een koptelefoonaansluiting, een speciale ontspanknop en een aan de zijkant gemonteerde vingerafdrukscanner.

Naast het vlaggenschip Xperia 1 III 5G, zou Sony ervoor kunnen kiezen om de middenklasse Xperia 10 III te onthullen . Renders van de telefoon lekten in januari en het ziet er vrijwel identiek uit aan het model van de vorige generatie, maar verder is er op dit moment niet veel over bekend.

Lancering

Het Japanse merk heeft plannen aangekondigd voor een digitale persconferentie op 14 april, die zal worden gestreamd op het officiële Sony Xperia YouTube-kanaal om 12.30 uur PDT / 03.30 uur EDT / 8.30 uur BST / 9.30 uur CEST.

Er is geen officieel woord over de prijs en releasedatum van de Xperia 1 III. Maar Sony is vaak vrij traag met lanceringen, dus een release eind mei of juni zou op de kaart kunnen staan. Wat betreft de prijsstelling, de modelverkoop van vorig jaar voor $ 1.199 in de VS, en een vergelijkbare prijs wordt verwacht voor de 2021-editie.

Standaard afbeelding
Paul Herps
Paul is een echte telecomfreak. Sinds de opkomst van mobiele telefonie in Nederland was hij er bij. Geen enkel nieuws ontgaat en is daarnaast ook niet te beroerd om verder onderzoek te doen.
Artikelen: 1190

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.