Lancering Samsung Galaxy S10 Lite aanstaande

Er is een supportpagina opgedoken voor de aankomende Galaxy S10 Lite.

De lancering van de Samsung Galaxy S10 Lite lijkt aanstaande te zijn. Het is misschien wat voorbarig om dit al te roepen, maar Samsung is momenteel wel druk bezig met het vullen van de supportpagina’s. Op de Franse pagina van Samsung is inmiddels wat terug te vinden over het modelnummer SM-G770F. Dit modelnummer staat gelijk aan de Galaxy S10 Lite

Spoedig verlopen

Als wij de komst van de Galaxy S10 Lite eens nader bekijken moeten wij opmerken dat deze in een rap tempo is gekomen. De eerste geruchten kwamen ongeveer twee maanden geleden. Toen was er echter nog niet echt concrete informatie beschikbaar. Ongeveer een maand geleden doken de eerste benchmarks op inclusief het eerder genoemde modelnummer SM-G770F. Het was het eerste concrete bewijs dat Samsung met een dergelijk project bezig was. Inmiddels is het duidelijk dat het model werkelijk de naam Galaxy S10 Lite zal dragen en dat hij ook in Nederland beschikbaar zal komen.

Lancering Galaxy S10 Lite

Dat er nu een supportpagina is opgedoken, op de website van Samsung zelf, doet sterk vermoeden dat de smartphone spoedig gelanceerd zal worden. Dit moet eigenlijk wel, want de Galaxy S11 wordt alweer in februari verwacht. Om toch nog enige kans van slagen te hebben moet de Galaxy S10 Lite enkele maanden hiervoor al in de schappen liggen. Op de supportpagina wordt helaas niet veel vermeld over de smartphone zelf. Dit betekent echter nog niets. Wat het wel betekent is dat het model wel spoedig op de markt zal komen. Wij verwachten dan ook dat de lite-versie deze maand nog wordt gelanceerd door Samsung.

Specificaties

Over de prijs is helaas nog niets te zeggen. Zeker niet wanneer je naar de specificaties kijkt. Volgens de laatste benchmarks wordt deze smartphone gewoon voorzien van de krachtige Snapdragon 855 processor en 8 GB werkgeheugen. Daarnaast wordt de smartphone voorzien van een 4500 mAh accu in combinatie met 45W snellaadfunctie. De selfiecamera beschikt over een 32 megapixels lens. Aan de achterzijde zien wij een 48 megapixels camera terug met een 12 megapixels ultrabreedhoeklens en een 5 megapixels dieptesensor. De Galaxy S10 Lite is in onze ogen nog steeds geen echte ‘Lite’ versie als je deze vergelijkt met de huidige Galaxy S10. Het zal ons benieuwen wat wij dan nog verder kunnen verwachten van deze nieuwkomer.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Vorig bericht

De afmetingen van de Sony Xperia Compact zijn nu duidelijk geworden.

Sony werkt mogelijk aan de terugkeer van de Xperia Compact

Volgend bericht

Komen de Moto Mods terug op de Motorola RAZR 2?

Motorola RAZR 2 komt mogelijk met Moto Mods

Gerelateerde berichten

Total
1
Share