Lancering Galaxy Z Fold 3 en Flip 3 op 3 augustus

Promotieafbeeldingen van de Samsung Galaxy Z Fold 3 en Z Flip 3 gelekt.

Eerder werd verwacht dat Samsung ergens midden augustus een Unpacked-evenement zou houden om een ​​hele reeks nieuwe producten te onthullen, waaronder de Galaxy Z Fold 3 , Z Flip 3 en de Galaxy S21 FE. De exacte datum van het evenement lijkt te zijn gelekt.

Lanceerdatum

In een zeer cryptische tweet lijkt de bekende leaker Max Weinbach te suggereren dat de Galaxy Z Fold 3 en de Z Flip 3 samen met de Galaxy Watch 4 en Active Watch 4 zullen worden onthuld op 3 augustus tijdens het volgende Unpacked-evenement.

Wat de releasedatum betreft, zegt Front Page Tech dat de Galaxy Z Fold 3 en de Z Flip 3 vanaf vrijdag 27 augustus zullen worden verzonden. Dezelfde bron beweert ook dat de aankomende smartwatches van Samsung op woensdag 11 augustus in de schappen zullen liggen.

Dit komt ongeveer overeen met een tijdlijn die wordt gedeeld door een Koreaans verkooppunt.

Galaxy Z Fold 3 en Flip 3 informatie

Volgens eerder beschikbare informatie zullen zowel Z Fold 3 als de Z Flip 3 worden aangedreven door de Qualcomm Snapdragon 888. Dat gezegd hebbende, het zal ons niet verbazen als Samsung in plaats daarvan de premium Z Fold 3 uitrust met de Snapdragon 888+, wat schijnbaar juist is om de hoek.

De Fold 3 zal naar verwachting grotendeels hetzelfde ontwerp hebben als het huidige model en de geruchten gaan dat de opvallende kenmerken een selfiecamera onder het paneel en ondersteuning voor S Pen zijn. De camera onder het paneel zal naar verluidt vergelijkbaar zijn met conventionele shooters, maar hij zal niet helemaal onzichtbaar zijn. Het gerucht gaat dat het buitenste scherm deze keer een verversingssnelheid van 120 Hz heeft.

De Z Flip 3 zal waarschijnlijk een groter omslagscherm en een 120Hz-hoofdscherm bieden.

Beide toestellen zouden goedkoper zijn dan hun voorgangers. Ze zouden tot 20 procent minder kunnen kosten dan de uitgaande modellen en als dit gerucht uitkomt, zal de Z Fold 3 te koop zijn voor € 1.699 en de clamshell Flip 3 voor € 999.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Vorig bericht
De Realme GT 5G komt ook naar Nederland.

Realme GT 5G komt ook naar Nederland

Volgend bericht
Honor 50-serie officieel gelanceerd met Google-apps

Honor 50-serie officieel gelanceerd met Google-apps

Gerelateerde berichten
Total
1
Share