Lancering Galaxy Note 20, Fold 2 en Z Flip 5G begin augustus

De Galaxy Note 20, Galaxy Fold 2 en de Galaxy Z Flip 5G zullen hun debuut op 5 augustus maken.

De geruchtenstroom rondom de lancering van een drietal nieuwe modellen van Samsung lijkt in een stroomversnelling te komen. Een betrouwbare bron weet te melden dat wij tijdens een ‘Unpacked’ evenement de Galaxy Note 20, de Galaxy Fold 2 en de Galaxy Z Flip 5G begin augustus mogen verwachten. Al langer was bekend dat de lancering in deze maand waarschijnlijk zou plaatsvinden. Nu is er echter ook een datum aan gekoppeld.

Noteer 5 augustus

Zowel Jon Prosser als IceUniverse melden dat Samsung een evenement op de agenda heeft staan voor de lancering van de eerder genoemde smartphones. Als datum lijkt nu 5 augustus te zijn gekozen. Beide bronnen hebben al vaker betrouwbare informatie naar buiten gebracht. Vanaf de lanceerdatum zullen wij nog even geduld moeten hebben volgens het duo. De smartphones zullen pas per 20 augustus daadwerkelijk in de verkoop gaan. Het is nog onduidelijk of deze laatste datum dan voor de wereldwijde verkoop geldt of dat het om een bepaald werelddeel gaat.

Het is nog niet bekend hoe Samsung het evenement zal inpakken. Vanwege de wereldwijde coronapandemie zal de fabrikant vermoedelijk voor een livestream gaan. Een fysieke presentatie lijkt vooralsnog geen verstandige keuze te zijn.

Meerdere geruchten

Het drietal wat gelanceerd zal worden is al geruime tijd een punt van discussie. De Galaxy Z Flip is al een oude bekende van ons. Tijdens het zogenoemde ‘Unpacked’ evenement zal de fabrikant echter de 5G-versie lanceren. Intern zullen er hierdoor wat kleine wijzigingen zijn om deze netwerktechniek te kunnen ondersteunen. Voor wat wij nu weten zal dit model ook in Nederland beschikbaar komen. Details hierover zijn echter nog niet bekend.

De Galaxy Fold 2 is het tweede model waar menigeen naar uitkijkt. Volgens de eerste geruchten beschikt deze opvouwbare smartphone over een groter scherm. De Galaxy Fold 2 zou daarnaast standaard geleverd worden met een styluspen. Over dit laatste detail zijn echter de meningen nog verdeeld en zullen wij dit nog even in het midden laten. Wel lijkt het duidelijk te zijn dat de smartphone de cameratechniek zal overnemen uit de bestaande Galaxy S20+.

De Galaxy Note 20-serie is wellicht het model waar iedereen op zit te wachten. In deze serie zullen er meerdere modellen gelanceerd worden. Wij moeten hierbij denken aan de ‘reguliere’ Galaxy Note 20 en de Galaxy Note 20+. De verschillen onderling zullen voornamelijk gemaakt worden op basis van de camera’s en wellicht ook de rekenkracht. Tijdens de lancering zullen wij hier zeker antwoord op krijgen. De komst van de Galaxy Note 20 Lite laat waarschijnlijk nog even op zich wachten. Deze laat ongetwijfeld later dit jaar nog de revue passeren.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Vorig bericht

Motorola heeft de One Fusion+ gelanceerd. Het model komt ook in Nederland beschikbaar.

Motorola lanceert de zeer interessante One Fusion+

Volgend bericht

Android 11 Beta zal binnenkort op meer smartphones terug te vinden zijn.

Android 11 Beta: dit zijn de grote wijzigingen

Gerelateerde berichten

Total
1
Share