Google Pixel 6 en Pixel 6 Pro gelanceerd.

Lanceerdatum Google Pixel 6 en Pixel 6 Pro bekend

De langverwachte telefoons die dit jaar nog moeten worden uitgebracht, hebben eindelijk een officiële aankondigingsdatum aan hun adres, en het is… degene die meer dan een maand geleden onofficieel werd onthuld door een beruchte leaker. Android-puristen die aanvankelijk Jon Prosser van Front Page Tech niet geloofden, kunnen nu zonder aarzelen 19 oktober in hun agenda omcirkelen als de grote Pixel 6- en 6 Pro-dag.

Verkoop en lancering

Het is natuurlijk onwaarschijnlijk dat de twee door Tensor aangedreven handsets onmiddellijk na hun lanceringsevenement in de verkoop gaan. Als we ervoor kiezen om Prosser tot het einde toe te vertrouwen (deze keer), zou het daadwerkelijke commerciële debuut van de nieuwste modellen negen dagen later plaatsvinden, dus op 28 oktober.

Over verkoopprijzen gesproken , er is nog niets in steen gebeiteld, maar de 6,4-inch Pixel 6 zou ergens tussen de $ 699 en $ 799 kunnen beginnen, terwijl de 6,7-inch Pixel 6 Pro $ 999 of $ 1099 kost in een configuratie op instapniveau die combineert 128 GB interne opslagruimte met een aantal van 12 GB RAM. Onduidelijk is het of de modellen ook naar Europa zullen komen.

Als je net zo enthousiast bent als wij, houd dan onze website in de gaten op 19 oktober om 10.00 uur PT, wanneer we uiteraard zullen proberen de “Pixel Fall Launch” zo gedetailleerd mogelijk te behandelen. 

Trouwens, als je een déjà vu hebt, moet je weten dat je zeker niet gek bent en Google heeft het Pixel 6-duo inderdaad al begin augustus aangekondigd. Maar dat was meer een “vooraankondiging” en een kans voor de zoekgigant om vooral zijn allereerste interne chipset te hypen, die de afgelopen weken in wezen volledig is beschreven in een aantal berichten.

Verwachtingen Pixel 6 en Pixel 6 Pro

Naast een Tensor SoC waarvan het onwaarschijnlijk is dat deze de rauwe snelheid van Qualcomm’s Snapdragon 888 krachtpatser evenaart, laat staan ​​het absolute A15 Bionic-beest van Apple , wordt verwacht dat de Pixel 6 en 6 Pro indrukwekkende fotografische vaardigheden zullen hebben. In het bijzonder is het iets bescheidener, kleinere en goedkopere model getipt om een ​​50 MP hoofdcamera aan de achterzijde te koppelen met een 12 MP ultragroothoekcamera, waarbij de Pixel 6 Pro waarschijnlijk een 48 MP telelens zal toevoegen aan diezelfde twee beeldsensoren. 

De niet-Pro-versie, let wel, zou genoegen kunnen nemen met 8 optredens aan geheugen, evenals een 90Hz AMOLED-scherm in tegenstelling tot het ultramoderne 120Hz plastic OLED-scherm van de Pro.

Standaard afbeelding
Paul Herps
Paul is een echte telecomfreak. Sinds de opkomst van mobiele telefonie in Nederland was hij er bij. Geen enkel nieuws ontgaat en is daarnaast ook niet te beroerd om verder onderzoek te doen.
Artikelen: 1192

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.