Lagere internetsnelheid bij Youfone bij nieuw abonnement

Youfone heeft hun abonnementen deze week gewijzigd. Een belangrijke wijziging binnen deze abonnementen is de mobiele internetsnelheid. Standaard wordt deze nu ingesteld op 25 Mbit/s. Voor een euro extra per maand kan deze snelheid verhoogt worden tot 256 Mbit/s.

Kleine wijzigingen

Aan de abonnementen van Youfone wijzigt er verder niet zo heel veel. De wijziging heeft ook enkel betrekking op nieuwe klanten die voor Youfone kiezen. Bestaande klanten zullen hier geen hinder van ondervinden voor zover je dit hinder kunt noemen. Indien een bestaande klant het abonnement verlengt zullen wel deze nieuwe voorwaarden van kracht gaan. Het snellere internet is maandelijks aan of uit te zetten via MyYoufone. Hierdoor blijft de keuze wel flexibel.

De abonnementen met een beperkt aantal belminuten hebben een kleine wijziging ondergaan. Zo zijn de bundels met 3 GB dataverkeer € 0,50 per maand duurder geworden. Hierdoor betaal je nu per maand voor 150 belminuten en 3 GB data € 9,- per maand. Voor 300 belminuten met dezelfde databundel betaal je nu € 10,- per maand.

De bovengenoemde tarieven zijn wel op basis van een 2-jarig contract bij de provider. Wanneer je kiest voor een 1-jarig contract of voor een maandelijks opzegbaar contract zullen de maandelijkse kosten respectievelijk een euro en twee euro stijgen.

Onbeperkt bellen

Opmerkelijk genoeg zijn de bundels met onbeperkt bellen juist goedkoper geworden. De bundel met 6 GB data is € 1,50 goedkoper geworden en hierdoor betaal je nog maar € 11,- per maand. De bundel met 10 GB data is met een euro gezakt en kost nu maandelijks € 16,50. Met deze wijziging is het duidelijk dat de provider de nadruk wil gaan leggen op deze abonnementen.

Standaard afbeelding
Paul Herps
Paul is een echte telecomfreak. Sinds de opkomst van mobiele telefonie in Nederland was hij er bij. Geen enkel nieuws ontgaat en is daarnaast ook niet te beroerd om verder onderzoek te doen.
Artikelen: 1189

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.