KPN wijzigt Vooral Internet naar Zorgeloos-abonnementen

Een vertraging in een frequentie voor 5G kan volgens KPN ook voordelen hebben.

Per 1 juli zal KPN bestaande klanten met een Vooral Internet-abonnement omzetten naar een Zorgeloos-abonnement. De huidige Vooral Internet-abonnementen passen niet meer binnen het portfolio van KPN, aldus de woordvoerder. Met deze wijziging krijgen deze bestaande klanten tweemaal zoveel data en behoort onbeperkt bellen nu ook tot de standaard. Bestaande klanten krijgen binnenkort en e-mail en op 3 en 4 juli stuurt KPN ook nog een SMS naar deze klanten.

Wijzigingen Vooral Internet

De wijzigingen zullen binnen dezelfde line-up plaatsvinden. Dit betekent dat Vooral Internet 2015 ook Zorgeloos 2015 wordt. Bij deze abonnementsvormen is gratis bellen vanuit Nederland naar andere EU-landen niet inbegrepen. Vanaf 2016 is dit wel het geval. De wijziging heeft betrekking op zowel reguliere abonnementen als op de SIM Only varianten. Met deze wijziging krimpt het aanbod van mobiele abonnementen bij KPN, maar komt er wel meer structuur in het huidige aanbod. Alle bestaande klanten gaan er dus op vooruit doordat ze nu onbeperkt kunnen bellen en ook tweemaal zoveel data tot hun beschikking hebben. Omdat het om een verbetering gaat blijft het huidige contract gelden.

Wie nu nog een Vooral Internet Instap-abonnementen (150 belminuten en 1 GB data) heeft zal overgezet worden naar Zorgeloos Instap met onbeperkt bellen en 2 GB data. Bij Vooral Internet Standaard wordt de klant overgezet naar Zorgeloos Standaard met 10 GB data.

IT-systemen

het is goed mogelijk dat KPN de wijziging doorvoert om ook intern verder te kunnen. Al eerder heeft Vodafone om deze reden oudere abonnementen omgezet naar nieuwere abonnementsvormen. In 2014 konden klanten bij Vodafone kiezen om het abonnement met hoge kortingen om te zetten naar de bestaande Red-abonnementen of om het abonnementen op te zeggen. Destijds waren er nog abonnementen met een onbeperkt datalimiet onder een fair-use-policy. Het zorgde nogal voor wat kritiek. Bij KPN loopt het ditmaal anders en gaan de bestaande klanten er op vooruit. Voor KPN betekent het dat zij intern beter hun diensten kunnen stroomlijnen en eventueel wijzigingen in de infrastructuur verder kunnen doorvoeren.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Vorig bericht
Vanaf 20 juni is Albert Heijn een test gestart met mobiel betalen in de Appie app. In twee Albert Heijn supermarkten kunnen klanten nu naast scannen en de boodschappenlijst invoeren ook direct mobiel betalen. Hiervoor is dus de handscanner niet meer nodig. Nadat alles gescand is kan de klant direct mobiel betalen in de applicatie van Albert Heijn. Na betaling komt er een barcode op het scherm waarna klanten de winkel kunnen verlaten.

Albert Heijn start met mobiel betalen in Appie app

Volgend bericht
Volgens bronnen werkt Sony aan de Xperia XZ3 Premium. Hiermee moet dit model de directe opvolger worden van de bestaande Xperia XZ2 Premium. Ten opzichte van de reguliere Xperia XZ3 zullen er slechts wat kleine wijzigingen zijn om zo ook het label Premium aan de smartphone te kunnen koppelen. Alhoewel er nog niet veel bekend is kunnen wij wel wat zaken verwachten op deze nieuwe Xperia XZ3 Premium.

Sony werkt mogelijk aan de Xperia XZ3 Premium

Gerelateerde berichten
Total
1
Share