KPN wijzigt abonnementen per 4 februari

Per 4 februari zal KPN hun mobiele abonnementen aan gaan passen. In de nieuwe structuur is er meer vrijheid in belminuten en data en zijn de maandelijkse kosten ook iets gezakt. In alle opzichten is de wijziging dus positief. Of de wijziging ook iets te maken heeft met de recente aankondiging rondom Telfort is niet bekend.

Per 4 februari zal KPN hun mobiele abonnementen aan gaan passen. In de nieuwe structuur is er meer vrijheid in belminuten en data en zijn de maandelijkse kosten ook iets gezakt. In alle opzichten is de wijziging dus positief. Of de wijziging ook iets te maken heeft met de recente aankondiging rondom Telfort is niet bekend.

Bestaande abonnementen

De nieuwe abonnementen zullen per 4 februari gaan gelden voor nieuwe klanten of bestaande klanten die hun contract verlengen. Bestaande klanten die niets doen of hun contract niet verlengen zullen voorlopig hun bestaande abonnement behouden. De bestaande abonnementen zijn echter in de regel genomen wel duurder. Klanten zijn dus doorgaans beter uit wanneer ze het contract verlengen. Er bestaat voor bestaande klanten overigens ook de mogelijkheid om voortijdig over te stappen op de nieuwe abonnementsvormen. Op de website van KPN wordt vanaf 4 februari hier verder uitleg over gegeven.

Tot heden was het bij KPN enkel mogelijk om onbeperkt bellen af te nemen bij de hogere databundels. Klanten waren dus relatief duur uit indien ze weinig belde. Hier komt nu gelukkig verandering in.

Nieuwe abonnementen

De nieuwe abonnementen zullen per 4 februari beschikbaar komen. KPN zal onderscheid gaan maken in 150 belminuten of onbeperkt bellen. Deze keuze kan dan verder gecombineerd worden met een databundel die past binnen jouw mobiele dataverbruik.

De onderstaande tarieven zijn op basis van een 2-jarig SIM-Only contract. Eventueel extra voordelen zijn niet opgenomen in de tarieven. Indien je bijvoorbeeld al internet van KPN thuis hebt kun je nog op € 5,- extra voordeel rekenen.

Abonnementen tot 4 februari 2019

Data0GB1GB3GB10GB25GB50GB
Bel/sms150200Onbep.Onbep.Onbep.Onbep.
Prijs€ 13,50€ 20,-€ 26,-€ 30,-€ 36,-€ 79,-

Abonnementen KPN vanaf 4 februari 2019

Data0GB2GB5GB15GB50GB
150 bel/sms€ 13,-€ 18,-€ 23,-€ 28,-€ 34,-
Onbep. bel/sms€ 15,-€ 20,-€ 25,-€ 30,-€ 36,-

Zoals je kunt zien is er ook flink gesneden in het aanbod van databundels. Met de wijziging wil KPN meer structuur gaan aanbrengen in hun aanbod.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Vorig bericht
Windows 10 Mobile moest een enorme wig gaan trekken tussen Android en iOS, maar helaas is Microsoft er nooit in geslaagd om het besturingssysteem goed van de grond te krijgen. Windows 10 Mobile is slechts op een handjevol smartphones terecht gekomen. Microsoft heeft nu bekend gemaakt dat het project eind dit jaar ook zijn einddatum nadert. Gebruikers van Windows 10 Mobile hoeven dan niet meer te rekenen op updates.

Eind dit jaar wordt de stekker uit Windows 10 Mobile getrokken

Volgend bericht
De complete Galaxy S10-serie moeten nog gelanceerd worden, maar de adviesprijzen zijn inmiddels wel bekend geworden. Voor de duurste versie moet je flink in de buidel tasten, maar de goedkoopste versie is nog goed betaalbaar. De verschillen tussen beide modellen zijn dan ook wel aanzienlijk.

Adviesprijzen Samsung Galaxy S10 serie zijn bekend

Gerelateerde berichten
Total
1
Share