iPhone SE2 mogelijk in drie verschillende kleuren

Volgens vele bronnen zal Apple dit jaar nog een drietal nieuwe smartphones op de markt willen brengen. Het gaat hierbij om de opvolger van de bestaande iPhone X, de iPhone X Plus en en goedkope smartphone met LCD-scherm. Volgens een analist komt Apple nu met drie verfrissende kleuren voor de iPhone SE2. Welke kleuren dit zijn is nog niet bekend, maar opvallend moeten ze wel worden.

Kleuren

Het zal niet de eerste keer zijn dat Apple opvallende kleuren kiest voor hun producten. De huidige generatie iPhone’s zijn echter geleverd in wat traditionele kleuren zoals wit, zwart, grijs, goud en rose goud. Een opvallende uitschieter is destijds de gelimiteerde RED One serie geweest. Zoals de naam doet vermoeden is deze smartphone destijds in de kleur rood geleverd. Als wij even wat dieper gaan graven in het productportfolio van Apple komen wij ook nog hun muziekspelers tegen. Onder de naam iPod Nano of iPod Touch gingen deze muziekspelers in verschillende opvallende kleuren over de toonbank. Hiermee sprak de fabrikant juist weer de jeugd goed aan en dat is exact wat Apple vermoedelijk wil met de nieuwe iPhone SE2. De eerste geruchten gaan dan ook dat deze iPhone SE2 leverbaar gaat worden in geel, blauw en roze. De kleur zwart zal uiteraard ook nog tot de mogelijkheden blijven behoren.

iPhone SE2

Op dit moment moeten wij het enkel nog maar doen met geruchten die rond gaan. De keuze van Apple om dit betaalbare model in drie verschillende kleuren te gaan leveren is logisch. op deze manier spreekt de fabrikant ook de jeugdige beller prima aan. De nieuwe iPhone SE2 zal geleverd gaan worden met een LCD-scherm en vermoedelijk wordt het model ook geleverd met de mogelijkheid tot draadloos opladen. Hierdoor kunnen wij dus spreken van een budget smartphone met premium features. Meer zaken hadden wij al eens eerder besproken in dit artikel. Wij zijn dan ook erg benieuwd naar de komst en kleuren van dit nieuwe model die vermoedelijk in september of oktober wordt gepresenteerd.

Standaard afbeelding
Paul Herps
Paul is een echte telecomfreak. Sinds de opkomst van mobiele telefonie in Nederland was hij er bij. Geen enkel nieuws ontgaat en is daarnaast ook niet te beroerd om verder onderzoek te doen.
Artikelen: 1189

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.