iPhone 11 zal mogelijk Apple Pencil ondersteunen

Volgens analisten zal de nieuwe iPhone 11 ook de reeds bestaande Apple Pencil gaan ondersteunen. Deze laatste gadget is momenteel enkel nog te gebruiken in combinatie met een iPad, maar hij zal een stuk veelzijdiger worden wanneer ook de iPhone 11 deze gaat ondersteunen.

Volgens analisten zal de nieuwe iPhone 11 ook de reeds bestaande Apple Pencil gaan ondersteunen. Deze laatste gadget is momenteel enkel nog te gebruiken in combinatie met een iPad, maar hij zal een stuk veelzijdiger worden wanneer ook de iPhone 11 deze gaat ondersteunen.

Analisten

Het komt vaker voor dat analisten een voorspelling doen over de financiën van een bedrijf alsmede wat de toekomst gaat brengen. In dit geval is de uitspraak gedaan door Citi Research en dit bedrijf analyseert normaal enkel de financiën van een bedrijf. Het komt dus behoorlijk onverwacht dat dit bedrijf deze uitspraak doet over de komst van de Apple Pencil naar de iPhone 11. Wij kunnen dus hun uitspraken niet vergelijken met eerdere uitspraken en wat hiervan terecht is gekomen. In dit geval moeten wij dus gaan afwachten hoe waardevol deze uitspraak blijkt over enkele maanden.

Andere voorspellingen

Naast de ondersteuning van Apple Pencil doet de analist ook nog wat andere zaken uit de doeken. Deze zaken zijn echter al eerder gelekt en kunnen dus niet echt als verrassend worden beschouwd. Zo bevestigd Citi dat de schermafmetingen op de iPhone 11 niet zullen wijzigen ten opzichte van het huidige model. Wel zal de iPhone 11 standaard met een grotere accu worden geleverd. Op de twee duurste modellen zullen drie camera’s aanwezig zijn waarbij de hoofdcamera een maximale resolutie heeft van 14 megapixels. De selfiecamera heeft een maximale resolutie van 10 megapixels.

Prijs

Volgens analisten zal de prijsstructuur van de nieuwe iPhone 11 niet gaan wijzigen. In dit geval kunnen wij dus een prijsdaling gaan zien bij de iPhone X-serie en zal de nieuwe iPhone 11 de huidige adviesprijzen gaan overnemen. Met deze informatie ontstaat er wel een beter beeld welke kant Apple op wil gaan met hun nieuwe generatie smartphones.

Of de Apple Pencil ook in een interessante bundel beschikbaar gaat komen is nog niet bekend. Wij verwachten persoonlijk dat de accessoire enkel los aangeboden zal blijven en worden. Of de Apple Pencil in combinatie met de iPhone 11 lekker zal werken zal ook uit de eerste testen moeten gaan blijken, mits het bovenstaande waar is natuurlijk.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Vorig bericht
Het is goed mogelijk dat T-Mobile halverwege augustus ook eSIM zal gaan ondersteunen. Een gebruiker van de website Tweakers heeft onafhankelijk via de chat en telefonisch contact gezocht met een medewerker van de provider. Beide bevestigen de komst van de eSIM, al lijken de data's nog wat uit elkaar te liggen.

T-Mobile gaat mogelijk eSIM ondersteunen

Volgend bericht
Voor deze test heeft men gekozen voor de keramisch afgewerkt Galaxy S10+. Het model is aanzienlijk duurder in vergelijking met de rest, maar dit komt dan ook door het materiaalgebruik. Een ander voordeel van keramiek is dat het niet warm wordt. Het materiaal is dus een heel stuk beter bestand tegen invloeden van buitenaf. De oplettende lezer kan nog altijd opmerken dat ook keramiek breekbaar kan zijn. We gaan jullie echter in dit geval niet moe maken met het hele complexe verhaal rondom het bakproces. Wij nemen nu even het verhaal aan van Samsung dat dit materiaal in ieder geval een stuk steviger is.

Opmerkelijke valtest: Galaxy S10+ neemt het op tegen de Nokia 3310

Gerelateerde berichten
Total
5
Share