OnePlus 8

Introductie OnePlus 8, 8 Pro en 8 Lite wellicht in maart of april

De kans is aanwezig dat de OnePlus 8, 8 Pro en 8 Lite sneller worden gelanceerd dan eerst verwacht, namelijk eind maart of begin april. Waarom het Chinese bedrijf ervoor kiest om de introductie naar voren te schuiven of wat de specifieke datum is, dat kunnen we nog niet zeggen.

OnePlus

In mei vorig jaar deelde OnePlus alle informatie over de OnePlus 7 en 7 Pro. In oktober kwamen de OnePlus 7T en 7T Pro. Nu zouden ze drie toestellen willen presenteren in maart of april: de OnePlus 8, 8 Pro en 8 Lite. De 8 Lite zou een terugkeer zijn naar het middensegment, waar OnePlus geen telefoons meer aanbood sinds de OnePlus X in 2015.

De lancering stond – zo wordt gezegd – eerst nog vroeger gepland, namelijk eind februari of begin maart. Deze zou echter geannuleerd zijn vanwege het coronavirus.

OnePlus 8 en 8 Pro: wat we nu al weten

De eerste beelden en specificaties van de OnePlus 8 en 8 Pro verschenen vorig jaar al. Gelekte renders tonen een randloos scherm, waar links bovenin een gaatje zit voor een selfiecamera. Daarnaast zouden het de eerste OnePlus smartphones worden met 4 camera’s aan de achterkant.

Verder claimt een nieuwe lek een weergave te  hebben van de aankomende OnePlus 8 Pro, inclusief een paar specificaties. Niet alles hierbij is ongekend of verrassend. Zo zien we de redelijk voor de hand liggende Snapdragon 865 en Android 10-bits. De geheugenopties zijn 128 of 256 GB, met 8GB RAM. Het AMOLED-scherm is 6,5 inch, met een verversingssnelheid van 120Hz. Verder zou het toestel een 4.500mAh accu hebben, met een 50W snellaad mogelijkheid.

OnePlus 8 Pro

Karolien Compiet

Karolien is gek op telecom en erg benieuwd wat de toekomst op dat vlak zal brengen. Door hierover te schrijven, houdt ze meteen ook jou op de hoogte!

Voeg reactie toe

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Volg ons

Volg ons direct op Facebook of Twitter en blijf continu op de hoogte van het laatste nieuws.