Huawei P50 komt met enorme camerabobbel op achterzijde

Enorme cameramodule voor de Huawei P50.

De Trump-tijdperk Amerikaanse handelssancties betekenen Huawei is niet het merk het ooit was buiten China, maar het blijft ongeacht vooruit en vermeende maakt van de Huawei P50 Pro laten zien dat hij nog steeds de grenzen te verleggen. 

Belachelijke camerabump

Om te beginnen met een blik op het glazen achterpaneel, laten de uitgelekte renders zien dat  Huawei een enorme cameramodule heeft gekozen die lijkt te bestaan ​​uit twee enorme camerasensoren, althans op het eerste gezicht. Steve Hemmerstoffer, die de renders heeft gelekt, heeft geen details over de setup, maar de Nova 8 Pro kan enkele aanwijzingen bevatten.

Huawei heeft die smartphone uitgerust met een enorme hoofdsensor, dus een of andere vorm van cardanische camera lijkt waarschijnlijk op de P50 Pro. De onderste helft van de module werd daarentegen gebruikt voor de gebruikelijke extra’s op de Nova 8 Pro, en bij de P50 Pro zou dat een periscoopcamera, een telefotoalternatief en een ultrabrede shooter kunnen betekenen.

Voorzijde P50

Als je de smartphone omdraait, zie je een 6,6-inch display met gebogen randen, indrukwekkend dunne randen en een zeer slanke kin. Er is ook een klein gecentreerd ponsgat voor de selfie-camera, wat betekent dat Huawei de dual-selfie-setup die het op het model van vorig jaar heeft aangenomen, achterwege laat. 

Dat is gekoppeld aan een vingerafdrukscanner op het scherm en een stereoluidsprekeropstelling aan de boven- en onderkant van het frame, volgens de verstrekte informatie. Over het frame gesproken, Huawei heeft opnieuw een metalen frame gekozen, waarschijnlijk aluminium, dat aan de boven- en onderkant volledig plat is.

Helaas, behalve het feit dat het zou moeten worden aangedreven door de Kirin 9000 en misschien wel de eerste telefoon met HarmonyOS is , is er in dit stadium niet veel anders bekend over de Huawei P50 Pro. Het gerucht gaat echter dat er medio april een aankondiging zou kunnen plaatsvinden, dus het zou niet lang moeten duren voordat alles wat we willen weten officieel is. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Vorig bericht
De Find X3 Pro heeft vandaag officieel het daglicht gezien.

Hier is hij dan; de Oppo Find X3 Pro

Volgend bericht
De Nokia 9.3 PureView moet in oktober in de schappen liggen.

Nokia 8.4 5G in ontwikkeling met 108MP Penta-camera

Gerelateerde berichten
Total
1
Share