Huawei P40

Huawei P40 teaser toont alle varianten

Volgende week maandag – 23 maart – wordt de nieuwe Huawei P40 officieel gelanceerd tijdens een online presentatie. Telecomjournalist Evan Blast plaatste nu alvast een render online die, naar alle waarschijnlijkheid, alle varianten van de P40 toont.

Drie varianten Huawei P40

Het ziet er naar uit dat er drie varianten komen van deze Huawei: de P40, P40 Pro en P40 Pro Premium. Op het eerste zicht lijken de designs onderling niet veel te verschillen, op de cameraopstelling na. De Huawei P40 Pro Premium krijgt vijf camera’s, wellicht met een diafragma dat uiteenloopt van f/1.8 tot f/4.0. Ook lijkt het erop dat de camera met ultragroothoeklens een 18mm-lens heeft in 35mm-equivalent, terwijl de camera met het meeste zoombereik uitkomt op 240mm. De Pro heeft vier camera’s met een zoombereik van 18 tot 125mm en diafragma’s van f/1.8 tot f/3.4. Het basismodel heeft drie camera’s, met diafragma’s van  f/1.9 tot f/2.4. Hij heeft geen periscopische zoomlens.

Verder kunnen we dankzij bovenstaande foto zien in welke kleuren de P40 allemaal verkrijgbaar is. Wat we ook al weten, is dat de toestellen een knop aan de zijkant hebben (waarschijnlijk een power- of volumeknop) en dat ze een afgerond scherm hebben. Op meer details en specificaties moeten we nog even wachten.

Standaard afbeelding
Karolien Compiet
Karolien is gek op telecom en erg benieuwd wat de toekomst op dat vlak zal brengen. Door hierover te schrijven, houdt ze meteen ook jou op de hoogte!
Artikelen: 34

Eén reactie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.