Huawei opent eigen Nederlandse webshop

Huawei logo

Huawei heeft besloten om hun webshop in Nederland ook te openen. Met de opening van deze webshop is het assortiment van producten plotseling een stuk ruimer geworden. Zo kunnen wij in deze webshop producten terugvinden die je niet ergens anders kunt krijgen. Deze verkoop is exclusief voorbehouden aan Huawei. 

Webshop Huawei online

De opening van deze webshop komt onverwacht, maar het is natuurlijk altijd welkom. In de webshop vinden wij het complete assortiment van smartphones terug. Deze modellen kun je veelal ook terugvinden bij de verschillende winkels. De webshop, welke sinds vandaag open is, kun je nog een breder scala aan producten terugvinden. Zo wordt hier ook de slimme bril en een speaker van Huawei verkocht. Deze producten konden wij tot op heden niet in Nederland krijgen via officiële kanalen.

Stroeve start

Dat de webshop een succes blijkt is direct duidelijk. Huawei probeert klanten te lokken door op producten met een code 50 procent korting te bieden, maar alleen voor de eerste tien klanten die een product aanschaffen op die dag. Enkele minuten na de opening van de webshop werkte de code niet of niet meer voor de aanbieding van die dag, terwijl de site nog wel de promotiecode in beeld zet en de indruk wekt dat klanten die korting kunnen krijgen. Je kunt dus stellen dat de webshop wat stroef van start gaat in die zin.

Honor

Het is niet de eerste keer dat Huawei op Nederlandse bodem een webshop opent. Het dochterbedrijf Honor heeft sinds september vorig jaar zijn Nederlandse webshop online staan. Hier wordt ook op regelmatige basis flinke kortingen gegeven op producten. Het merk Honor is nog wat exclusiever en deze producten worden veelal enkel via deze webshop verkocht. Deze strategie lijkt prima te werken en er zijn dan ook geen intenties voor een bredere uitrol naar andere retailers. Ervaring op het gebied van e-commerce heeft Huawei dus al wel in Nederland. Dat de start wat stroef loopt is dan eigenlijk wel opmerkelijk te noemen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Vorig bericht
Zowel de Galaxy Note 20 serie als de Galaxy Z Fold 2 hebben hun wereldpremiere meegemaakt.

Samsung lanceert de Galaxy Note 20 en Galaxy Z Fold 2

Volgend bericht
De Pixel 4 en Pixel 4 XL zijn per direct niet meer op voorraad bij Google zelf.

Verkoop Pixel 4 en XL gestopt, opvouwbare Pixel in de maak

Gerelateerde berichten
Total
2
Share