Huawei Mate 20 toont nu ook zijn voorzijde

Gisteren was de voorzijde van de Mate 20 Lite al zichtbaar geworden. Vandaag heeft ook de Mate 20 zich laten zien en zien wij voor het eerst hoe deze smartphone vorm gegeven wordt. Langzaam aan wordt steeds meer duidelijk wat wij van de nieuwe Mate 20 kunnen gaan verwachten. De afbeeldingen op het internet onthullen ook enkele zaken en bevestigen ook enkele geruchten. 

Nieuwe features

Op de foto’s zijn enkele zaken te zien die wij niet eerder hadden verwacht op de Mate 20. Op de foto’s zien wij vermoedelijk de in-display vingerafdrukscanner en gaat de Mate 20 vermoedelijk ook 3D gezichtsherkenning ondersteunen. 

Als Huawei deze features werkelijk naar de nieuwe Mate 20 brengt zal dat voor Samsung een echte klap in het gezicht zijn. De fabrikant is dan beduidend eerder met deze nieuwe technologie. De Galaxy S10 komt begin 2019 werkelijk op de markt, terwijl de Mate 20 al dit jaar beschikbaar moet gaan komen. 

Display

Als de foto’s werkelijk van de Mate 20 zijn kunnen wij de voorzichtige gok maken dat de smartphone de beschikking krijgt over een 6.3 inch OLED-scherm met gebogen schermranden. Deze schermranden hebben weer veel weg van enkele smartphones van Samsung. De notch daarentegen heeft weer wat meer weg van de bestaande iPhone’s. De notch is relatief groot ten opzichte van eerdere modellen van de fabrikant. 

Dat de notch wat groter is heeft ook een goede reden. De 3D gezichtsherkenning heeft uiteraard ook hardware nodig en deze wordt in deze notch weggewerkt. 

Lancering

Ondanks dat de eerste lekken langzaam op het internet verschijnen zullen wij toch nog even geduld moeten hebben voordat de nieuwe Mate 20-serie werkelijk wordt gelanceerd. vermoedelijk worden deze modellen eind oktober gelanceerd waarna de levering ergens in november op gang moet komen. Tot die tijd zullen uiteraard nog de nodige informatie naar buiten komen en deze informatie zullen wij dan direct delen. 

Standaard afbeelding
Paul Herps
Paul is een echte telecomfreak. Sinds de opkomst van mobiele telefonie in Nederland was hij er bij. Geen enkel nieuws ontgaat en is daarnaast ook niet te beroerd om verder onderzoek te doen.
Artikelen: 1190

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.