Recentelijk zijn al wat foto's gelekt van de Mate 20 Pro. Vandaag is er weer een afbeelding gelekt waar het nog duidelijker wordt hoe de nieuwe Mate 20 Pro er werkelijk uit komt te zien. Op de foto is het in ieder geval duidelijk dat dit nieuwe vlaggenschip geleverd zal gaan worden met gebogen schermranden. Volgens de bron is de getoonde foto een dummyversie van het nieuwe vlaggenschip.

Huawei Mate 20 Pro komt met gebogen scherm

Recentelijk zijn al wat foto’s gelekt van de Mate 20 Pro. Vandaag is er weer een afbeelding gelekt waar het nog duidelijker wordt hoe de nieuwe Mate 20 Pro er werkelijk uit komt te zien. Op de foto is het in ieder geval duidelijk dat dit nieuwe vlaggenschip geleverd zal gaan worden met gebogen schermranden. Volgens de bron is de getoonde foto een dummyversie van het nieuwe vlaggenschip.

Ontwerp

Op de foto wordt het wel duidelijk hoe de nieuwe Mate 20 Pro er uit gaat zien. Qua ontwerp komt deze aardig overeen met de meest recente modellen van Samsung. Toch is Huawei hierin iets verder gegaan en zijn de bezels rondom een heel stuk dunner in vergelijking met de modellen van Samsung. op de foto is ook duidelijk te zien dat de notch wat breder is dan verwacht. Zeker wanneer wij deze vergelijking met de nieuwe Mate 20. In ruil hiervoor krijg je dan wel weer de beschikking over een 24 megapixels selfiecamera en wordt in deze notch ook gezichtsherkenningstechnologie ingebouwd. Vanwege de buiging van het scherm wordt de Mate 20 Pro geleverd met een OLED-scherm. Volgens bronnen heeft dit scherm dan een schermresolutie van 3120 x 1440 pixels.

Technologie

De nieuwe Mate 20 Pro moet het absolute neusje van de zalm zijn. Het model gaat dan ook de beschikking krijgen over een in-display vingerafdrukscanner. Foto’s van de achterzijde ontbreken vooralsnog, maar wij kunnen er dus gerust van uit gaan dat de vingerafdrukscanner aan de achterzijde ontbreekt. In eerder foto’s werd al duidelijk dat de Mate 20 Pro vermoedelijk voorzien wordt van een vierkante opstelling voor de lenzen van de camera. Hier zullen drie lenzen een plek vinden en komt er ook een LED-flitser in deze opstelling te zitten.

De nieuwe Mate 20 Pro wordt op 16 oktober gelanceerd, samen met de Mate 20. De lichtste variant, de Mate 20 Lite, is inmiddels al gelanceerd.

Paul Herps

Paul is een echte telecomfreak. Sinds de opkomst van mobiele telefonie in Nederland was hij er bij. Geen enkel nieuws ontgaat en is daarnaast ook niet te beroerd om verder onderzoek te doen.

Voeg reactie toe

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Volg ons

Volg ons direct op Facebook of Twitter en blijf continu op de hoogte van het laatste nieuws.