Huawei Mate 20 komt ook in exclusieve Porsche Design

Volgens bronnen komt de nieuwe Mate 20 ook beschikbaar in het exclusieve Porsche Design. Al eerder hebben wij kennis mogen maken met deze exclusieve smartphones. Deze werd voor het eerste gelanceerd op de Mate 9 en dit jaar kwam daar nog de Mate RS bij. De Mate 20 wordt nu ook toegevoegd aan deze exclusieve serie, aldus bronnen.

Verschillen

Informatie over de Mate 20 ontbreekt nog enigszins en dus kunnen wij ook niet met veel zekerheid de verschilen benoemen. Toch kunnen wij p basis van de eerdere Porsche Design-releases wel aanvoelen welke specificaties wij minimaal mogen verwachten op de speciale editie. Uiteraard zal de Mate 20 Porsche Design geleverd worden met de nieuwe Kirin 980-chipset. Vermoedelijk wordt deze dan bijgestaan door 6 GB werkgeheugen en 512 GB opslag. Volgens bronnen wordt de mate 20 Porsche Design aan de achterzijde geleverd met een triple camera aan de achterzijde in een verticale positie. Dit wijkt dan af ten opzichte van de nieuwe Mate 20 en Mate 20 Pro.

De nieuwe Mate 20 Porsche Design gaat de beschikking krijgen over een in-display vingerafdrukscanner. De vingerafdrukscanner zal hierdoor aan de achterzijde verdwijnen. Dit laatste is vermoedelijk nog wel aanwezig op de standaard Mate 20. Een belangrijk aspect van het Porsche Design is de strakke vormgeving. Naar alle waarschijnlijkheid zal dit model dan ook niet met een notch geleverd worden om zo evenwicht te creeeren in het design aan de voorzijde. Deze wijziging in het ontwerp wordt ook bevestigd door Porsche Design’s Design Director, Christian Schwamkrug, die al eerder aangaf dat de notch het beeld verstoort in de schoonheid van het ontwerp.

Prijs

verwacht niet dat de Mate 20 Porsche Design een goedkope smartphone zal zijn. Net als zijn voorgangers zal dit model ook een prijskaartje meekrijgen van tussen de € 1500,- tot € 2000,-. De smartphone zal dan ook in een gelimiteerde serie geproduceerd worden. In welke aantallen het model aangeboden zal worden is echter nog onbekend. Of deze Porsche Design ook op 16 oktober gelanceerd zal worden is nog maar de vraag. Toch zien wij wel een gedegen kans dat wij hier de eerste glimpen van deze serie zullen gaan zien.

Standaard afbeelding
Paul Herps
Paul is een echte telecomfreak. Sinds de opkomst van mobiele telefonie in Nederland was hij er bij. Geen enkel nieuws ontgaat en is daarnaast ook niet te beroerd om verder onderzoek te doen.
Artikelen: 1189

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.