Er is online een afbeelding verschenen waarin erg duidelijk wordt dat de opkomende Mate 20 Pro in ieder geval over een grotere accu gaat beschikken. De afbeelding toont een mooi verloop van de groei in accu's in het afgelopen jaar. In de afbeeldingen wordt een nog niet nader genoemd model getoond met een grotere accu. Gezien de afbeeldingen en de modellen zijn wij er haast zeker van dat dit de Mate 20 Pro is die hier op de afbeelding toegevoegd moet worden.

Huawei levert de Mate 20 Pro met grotere accu

Er is online een afbeelding verschenen waarin erg duidelijk wordt dat de opkomende Mate 20 Pro in ieder geval over een grotere accu gaat beschikken. De afbeelding toont een mooi verloop van de groei in accu’s in het afgelopen jaar. In de afbeeldingen wordt een nog niet nader genoemd model getoond met een grotere accu. Gezien de afbeeldingen en de modellen zijn wij er haast zeker van dat dit de Mate 20 Pro is die hier op de afbeelding toegevoegd moet worden.

Grotere accu

Steeds meer fabrikanten kiezen er voor om hun vlaggenschepen uit te rusten met grotere en zwaardere accu’s. De strijd rondom de accucapaciteit heeft dit jaar zijn toevlucht genomen. Met een grotere accu kun je niet alleen rekenen op een langere standbytijd, maar ook kan de smartphone langer mee gaan wanneer deze volledig in gebruik is. Steeds meer onderdelen binnen de smartphone vragen flink wat stroom en fabrikanten zijn dan ook min of meer verplicht om een grotere accu te plaatsen om de voorganger te overtreffen. De nieuwe Mate 20 Pro zal nu hetzelfde meemaken. 

Mate 20 Pro

Alhoewel Huawei nog wel schimmig blijft over de accucapaciteit is er inmiddels een bron die kan melden dat er vermoedelijk een 4200 mAh accu in de Mate 20 Pro komt te zitten. Dit komt dan overeen met de afbeelding zoals wij deze nu zien. 

De Mate 20 Pro wordt ook voorzien van de nieuwe Kirin 980-chipset. Overige informatie over het model en wat wij werkelijk mogen verwachten ontbreekt vooralsnog. Ook zijn de meningen over de schermgrootte nog niet uit de lucht en blijven hier de speculaties over binnenkomen. Eind deze maand zal Huawei vermoedelijk de nieuwe serie lanceren, al blijft dit ook nog werkelijk de vraag. Tot op heden zijn de modellen nog niet voorbij gekomen bij goedkeuringsinstanties.

Paul Herps

Paul is een echte telecomfreak. Sinds de opkomst van mobiele telefonie in Nederland was hij er bij. Geen enkel nieuws ontgaat en is daarnaast ook niet te beroerd om verder onderzoek te doen.

Voeg reactie toe

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Volg ons

Volg ons direct op Facebook of Twitter en blijf continu op de hoogte van het laatste nieuws.