Huawei en Honor houden alsnog een persconferentie op 24 februari

Huawei logo

Ondanks de annulering van het MWC voor dit jaar hebben Huawei en Honor besloten om de geplande persconferentie door te laten gaan. Deze stond gepland voor 24 februari en zal nu in aangepaste vorm gewoon doorgaan. Dit hebben beide fabrikanten inmiddels laten weten. De locatie van deze persconferentie is nog altijd Barcelona.

Persconferentie aangepast

Het is duidelijk dat het coronavirus flink toeslaat. De organisatie van het MWC heeft hierdoor moeten besluiten om de deuren voor dit jaar dicht te houden. De verschillende lanceringen die gepland stonden zullen nu op een andere manier door de fabrikanten wereldkundig gemaakt moeten worden. Huawei en Honor hebben gezamenlijk laten weten dat ze alsnog een persconferentie zullen houden op 24 februari in Barcelona.

Deze persconferentie is echter wel flink aangepast. In dit geval heeft men gekozen om een virtuele persconferentie te organiseren. Het lijkt er sterk op dat Huawei deze persconferentie hierdoor ook via social media en op hun eigen website zal streamen. Dit laatste heeft Honor inmiddels al wel in een persbericht bevestigd. Na de persconferentie kan de kleine groep genodigde alsnog de gelanceerde producten bekijken in het Italian Pavilion in Barcelona.

Verwachtingen rondom Huawei

Wat wij exact kunnen verwachten vanuit Huawei is nog onduidelijk. Naar alle waarschijnlijkheid wil de fabrikant graag de veelbesproken Mate Xs uit de doeken doen. Het is juist deze opvouwbare smartphone die direct de show zal stelen. Al het overige valt feitelijk dan in het niets. Wij verwachten daarnaast dat de fabrikant nog de laatste ontwikkelingen met ons zal delen over hun eigen Huawei Mobile Services. Het beloofd de vervanger te worden van Google Services. In Europa zijn wij deze laatste dienst enorm gewend en de fabrikant is flink aan zet nu om hun eigen dienst te promoten en onder de aandacht te brengen.

Honor persconferentie

Al enkele jaren gebruikt Honor het MWC in Barcelona niet zo zeer voor de lancering van nieuwe producten. Het lijkt er dit jaar echter sterk op dat wij de Honor 9x Lite mogen verwelkomen. Details over deze smartphone lijken steeds hardnekkiger te worden. Hierdoor lijkt de lancering van de smartphone aanstaande te zijn.

Honor gebruikt sinds enkele jaren het MWC om technologische innovaties met ons te delen. Bij de Honor 8X werd vorig jaar nog kenbaar gemaakt dat er enkele nieuwe kleuren toegevoegd werden. Vorig jaar zagen wij daarnaast de lancering van Gaming+ en enkele softwarematige verbeteringen. Het is goed mogelijk dat Honor dit jaar iets andere plannen heeft met de persconferentie. Het wordt nu immers groot opgezet en wereldwijd kan er meegekeken worden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Vorig bericht

Het is goed mogelijk dat dit jaar nog de Samsung Galaxy A70e wordt gelanceerd.

Samsung werkt mogelijk aan de Galaxy A70e

Volgend bericht

TCL

Gelekt: foto’s van TCL-smartphone met uitschuifbaar scherm

Gerelateerde berichten

Total
1
Share