HTC onthult op 23 mei de opvolger van de U11

HTC heeft een teaser online gezet met hierin de datum 23-05-2018. Op de teaser is verder weinig te zien behalve onderdelen die vermoedelijk gebruikt worden in de nieuwe smartphone die HTC wil onthullen. Onder de bewuste teaser wordt ook nog de opmerking “Coming soon, een telefoon die meer is dan de som van zijn specs.” gemaakt.

Dubbele camera

Wanneer de teaser goed wordt bestudeerd zien wij een drietal cameramodules. De twee grootste modules zijn groot genoeg voor de achterzijde van de smartphone. Hiermee lijkt de opvolger van de HTC U11 de beschikking te gaan krijgen over een tweetal camera’s. Hiermee komt de dubbele camera weer terug sinds de One M8 uit 2014. De modules bevestigen de eerder gelekte foto’s van de mogelijke opvolger, de U12+. Op deze foto’s was aan de achterzijde al een dubbele camera te zien. De officiële bevestiging van de komst van deze dubbele camera zulen wij op 23 mei te weten komen.

Stilte

Al geruime tijd was het stil rondom HTC. Deze teaser verbreekt de stilte enigzins, echter blijft HTC nog wel geheimzinnig over de komst van de U12+. Mogelijk komt de nieuwe smartphone met een 6 inch touchscreen en ondersteunt de nieuwe HTC over een opslagcapaciteit van 256 GB. Dat er ondertussen veel is veranderd bij HTC verklaart ook wel waarom we nog maar weinig horen vanuit de fabrikant. Vorig jaar kocht Google de helft van het research & development personeel. Ook het kantoor van HTC werd in de Benelux gesloten. Ondanks deze drastische wijzigingen lijkt HTC nu weer langzaam op te krabbelen en weer de juiste weg in te slaan om winstgevend te worden. De U12+ moet hier zeker een positieve bijdrage in leveren.

Standaard afbeelding
Paul Herps
Paul is een echte telecomfreak. Sinds de opkomst van mobiele telefonie in Nederland was hij er bij. Geen enkel nieuws ontgaat en is daarnaast ook niet te beroerd om verder onderzoek te doen.
Artikelen: 1137

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.