Honor werkt aan de Magic Fold, Flip en Flex

Honor heeft de marketingnamen 'Honor Magic Fold' en 'Honor Magic Flip' in China als handelsmerk geregistreerd . De eerste zal naar verwachting de naam zijn van de eerste opvouwbare tablet van het merk, die zal wedijveren met de Galaxy Z Fold 3 van Samsung .

Het gerucht gaat dat Honor werkt aan een opvouwbare smartphone die eind 2021 of het eerste kwartaal van 2022 wordt uitgebracht. Nu heeft het voormalige submerk van Huawei een aantal handelsmerken geregistreerd die die theorie bevestigen.

Magic Fold kan worden vergezeld door de Magic Flip en Flex

Honor heeft de marketingnamen ‘Honor Magic Fold’ en ‘Honor Magic Flip’ in China als handelsmerk geregistreerd . De eerste zal naar verwachting de naam zijn van de eerste opvouwbare tablet van het merk, die zal wedijveren met de Galaxy Z Fold 3 van Samsung .

De laatste daarentegen zou een rivaal kunnen worden voor de Galaxy Z Flip 3 en Motorola Razr. Er wordt echter niet aangenomen dat een compacte opvouwbare op dit moment in de maak is, dus een dergelijk product zou behoorlijk ver in de pijplijn kunnen zitten. Naast deze marketingnamen heeft Honor de naam ‘Honor Flex’ als handelsmerk geregistreerd, vermoedelijk in afwachting van een toekomstige oprolbare smartphone. De ‘Honor Pad’ en ‘Honor Pen’ zijn ook handelsmerken, wat suggereert dat we in de toekomst een vorm van vlaggenschip-tablet met stylusondersteuning kunnen zien.

Bedrijven registreren voortdurend nieuwe marketingnamen en veel van hen worden nooit gebruikt, dus er is geen garantie dat Honor ooit producten met deze merknamen zal uitbrengen. Maar de handelsmerkkeuzes lijken te worden geassocieerd met veel voorkomende productcategorieën en de namen zelf zijn de meest voor de hand liggende, dus het lijkt vrij waarschijnlijk dat we uiteindelijk ten minste enkele van deze apparaten in de schappen zullen zien verschijnen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Vorig bericht

Is dit hoe de iPhone 13 er uit komt te zien?

Is dit hoe de iPhone 13 er uit komt te zien?

Volgend bericht

De iPhone 12 krijgt een kleinere accu om het prijsverschil van 5G te kunnen maskeren.

Apple iPhone 14 met TouchID onder het scherm

Gerelateerde berichten

Total
1
Share